Pretraga

Kad ti faks pomaže steći međunarodnu karijeru: Student podijelio iskustvo prakse u Švicarskoj

A- A+

Karlo Tonković je student četvrte godine na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Trenutno obavlja praksu u globalnoj investicijskoj banci koja ima sjedište u Švicarskoj gdje planira i nastaviti obrazovanje. Ispričao je kako mu je ZŠEM pomogao postaviti temelje za razvoj uspješne međunarodne karijere.

karlo tonković ZŠEM

Karlo je trenutno na praksi u Credit Suisse AG Luxembourg, globalno investicijskoj banci sa sjedištem u Švicarskoj | Foto: Privatna arhiva

Splićanin Karlo Tonković odlučio se, po završetku V. gimnazije Vladimira Nazora za upis na Zagrebačku školu ekonomije i managementa.

– Pri završetku srednje škole tražeći željeni studij saznao sam za ZŠEM koji se po mogućnostima koje pruža studentima razlikovao od drugih fakulteta. Studij ekonomije i managementa kroz koji se stječu znanja iz ključnih područja ekonomije, od marketinga do financija činio mi se kao odličan izbor, rekao je Karlo.

Karlo je sada student četvrte godine na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Uz redovno izvršavanje studijskih obveza, kao član Sportske studentske udruge ZŠEM-a Karlo je uspješno predstavljao školu na mnogim sportskim natjecanjima na kojima je postizao odlične rezultate. Trenutno je na praksi u Credit Suisse AG Luxembourg, globalno investicijskoj banci sa sjedištem u Švicarskoj, u odjelu “Advisory and Sales”.

– Po završetku prakse plan mi je upisati MBA program Digital Business and Finance, MBA studij u Luxembourg School of Business. Mogu samo reći da mi je ZŠEM uvelike pomogao da danas budem tu gdje jesam, ispričao je Karlo.

Zagrebačka škola ekonomije i management potiče sve svoje studente u razvoju karijere, stjecanju radnog iskustva već tijekom studija, odlasku na međunarodnu razmjenu i razvijanju kompetencija. Rezultat ovakvog rada je uspješan razvoj karijere studenata ZŠEM-a po završetku studija.

zšem praksa

Studenti ZŠEM-a uspješno razvijaju karijere još na faksu | Foto: ZŠEM

ZŠEM je među najboljim poslovnim školama u svijetu

Podsjetimo da je Zagrebačka škola ekonomije i managementa prema izvješćima Stručnog povjerenstva Agencije za znanost i visoko obrazovanje najbolje ocijenjena institucija među privatnim i javnim visokim školama te fakultetima u području ekonomije u Republici Hrvatskoj. Uz to, AACSB akreditacija svrstala je ZŠEM među 5% akreditiranih poslovnih škola u svijetu zbog čega je zauzela vodeću poziciju međunarodne poslovne škole u Hrvatskoj. Mreža od 150 partnerskih sveučilišta omogućuje razmjenu studenata u oba smjera i trenutno, čak i u vrijeme pandemije na ZŠEM-u studira 34% međunarodnih studenata.

Želite li i vi biti dio uspješne priče Zagrebačke škole ekonomije i managementa, pogledajte ponudu studijskih programa i prijavite se za studij već danas. Preddiplomski studiji ZŠEM-a – 240 ECTS:

Studiji se izvode na hrvatskom i engleskom jeziku u trajanju od 4 godine, a po završetku se stječe zvanje prvostupnika ekonomije.

Prijemni ispit održava se 9. travnja, a prijaviti se možete putem internetske stranice ZŠEM-a.

karlo tonković ZŠEM
Share via
Copy link
Powered by Social Snap