Pretraga

Kako proslaviti obranu diplomskog rada

A- A+

Neki diplomanti odluče napraviti proslavu odmah po obrani diplomskog rada, dok drugi radije sačekaju promociju nakon koje uslijedi pravo slavlje. Činjenica je da se radi o nasretnijim događajima za vrijeme školovanja, ali i da vam iz džepa odlazi poveći iznos. No tko još u tim trenucima misli o uštedi, stoga pogledajte na koji način možete organizirati zabavu u svoju čast.

Čim netko spomene obranu diplomskog rada ili promociju, većini je prva asocijacija haljina, kapa, brdo cvijeća i proslava. Već smo analizirali koliko novca ode iz studentskih džepova na samu promociju, a sad smo vam odlučili pomoći s nekoliko ideja kako proslaviti to što ste dobili diplomu s kojom ćete tražiti posao. Budući da imate neku vrstu obaveze prema roditeljima, kolegama i ostalim prijateljima evo kako možete uskladiti sve u jednom danu.

Izdvojeni članak

Namjerno vječni student: Ima 72 godine i 29 diploma

S kolegama s faksa

Nakon što ste se uslikali nekoliko desetaka puta držeći buket cvijeća i diplomu u ruci, pravi je trenutak da nazdravite sa svojim kolegama s faksa. Možete se dogovoriti prije i kupiti bocu pjenušca kako biste svi zajedno nazdravili što uspješnijoj budućnosti i skorašnjem pronalasku posla. Na taj način ćete proslaviti kraj jedne ere vašeg života, a nakon toga se svi možete posvetiti svojim obiteljima i ostalim prijateljima.

Ručak s ponosnim roditeljima

Naravno da trebate na taj poseban dan pokloniti i dosta pažnje svojim roditeljima te obitelji. Budući da svi pucaju od ponosa najčešće se odlazi na zajednički ručak u restoran. Naravno da nije isključeno kako možete pozvati i najbliže prijatelje da vam se pridruže. Koliko god se ne volite fotografirati ili biti u centru pozornosti, riječ je o posebnoj prilici pa dozvolite svojim najbližima da uživaju u vašem uspjehu na njima svojstvem način.

Izdvojeni članak

Kamatarenje studenata: Pretjerani troškovi za svečanu promociju na fakultetima

Okupljanje ekipe

Kad ste obavili ono što se ‘trebalo’ obaviti, na red dolazi vaša ekipa s kojom ćete se zabavljati do kasno u noć. Za one imućnije najjednostavnije zagrijavanje prije izlaska je večera na lokaciji gdje je dozvoljena malo opuštenija atmosfera. Naravno da nisu svi u mogućnosti financirati večeru, stoga je najbolja alternativa okupljanje u stanu uz piće, kolače ili mezu. Možda je čak i bolja opcija stan ili kuća, budući da ipak imate veću slobodu kao i puštati glazbu po svom izboru te ostati do kad vam se prohtije.

Izlazak

Ako vam još uvijek nije dovoljno slavlja, onda se možete pokupiti u neki klub gdje ćete do zore ludovati. U nekom trenutku ćete možda i zaboraviti zbog čega cijeli dan nazdravljate, no ne dobivate diplomu svaki dan. Štoviše samo rijetki proživljavaju ovu priču više od jednom, stoga imate pravo proslaviti kako god želite i usklađeno sa svojim mogućnostima.

Kako proslaviti obranu diplomskog rada
Share via
Copy link
Powered by Social Snap