Pretraga

Kakva romantika: U hodniku studentskog doma ostavila ljubavnu poruku jednom stanaru

A- A+

Čak i u ova ‘luda’ vremena, studentski domovi mogu biti poprište lijepih ljubavnih priča. Dokazali su to studenti iz Splita, gdje su u dva studentska doma na hodnicima osvanule simpatične ljubavne poruke.

‘Poslat ću ti vjetar da ti miluje kosu. Za svako dobro jutro poslat ću ti rosu. Poslat ću ti mjesec u mraku neka ti sja. A što se tiče puse, to ću osobno ja’, stoji u poruci koja je jučer osvanula u hodniku Studentskog doma ‘dr. Franjo Tuđman’.

Svojoj simpatiji uputila ju je tajnovita ‘crnokosa’ kako stoji u potpisu, a na svojoj Facebook stranici objavio ju je Studentski centar Split.

– Unatoč tome što su restorani zatvoreni najmanje do 15. veljače, te su time mnogi izgubili ideju za Valentinovo, našim studentima ne manjka romantičnih gesta. Stoga, neka ispiti i korona ne budu opravdanje za tebe ovog Valentinova, poručili su iz SC-a uz fotografiju.

Izdvojeni članak

Student nudi svoje usluge za Valentinovo: U cjeniku se našlo javno ‘blamiranje’, ali i druge romantične obaveze

Ovo, usput valja spomenuti, nije jedina romantična poruka koja je ovih dana osvanula na hodnicima splitskih studentskih domova. Naime, kako piše Dalmacijanews.hr, sličnu je na vratima sobe svojoj simpatiji ostavio i jedan stanar Studentskog doma Bruno Bušić.

– Inače, jako sam sramežljiv pa ti ovim putem šaljem pismo. Želim ti reći da si mi jako simpatična i draga cura, izrazito lijepa. Ne znam kako da ti priđem pa ti ovim putem šaljem svoj broj – 098/***-****, ako bi se mogla javiti, stoji u poruci sramežljivog studenta.

Kakva romantika: U hodniku studentskog doma ostavila ljubavnu poruku jednom stanaru
Share via
Copy link
Powered by Social Snap