Pretraga

Karta kafića s najjeftinijim pivama u Zagrebu

A- A+


Izdvojeni članak

‘S faksa na kavu, s kave na pivo’ pjevaju ska punkeri

Studentski i srednjoškolski džepovi obično su prazni ili pak broje dvadesetak kuna. Otići s prijateljima na pivu nekad je luksuz koji si ne možete priuštiti. Ukoliko ste u Zagrebu, a ne znate gdje popiti pivu i to po pristupačnoj cijeni, na Google Mapsu nepoznati kreativac se potrudio i napravio mapu najjeftinijih piva u gradu.

Petak je navečer, a vi imate samo dvadeset kuna u džepu i neodoljivu potrebu da izađete s ekipom na piće. Postavlja se pitanje gdje otići a da za to malo novca što imate uspijete popiti koju pivu. Zbog toga je idealan ovaj link na kojem ćete pronaći najjeftinije kafiće, ali i birtije u Zagrebu.

Izdvojeni članak

Prvi joint ili piva sa 14 godina

Uz adresu i fotografiju mjesta, stoji cijena pive te pokoji savjet o tome kad je happy hour ili pak koja je cijena hrane uz pivu, ukoliko je kafić u sklopu restorana.

Izdvojena je popularna ‘Milja’ u Frankopanskoj, punog naziva ’20 000 milja pod morem‘ gdje je pola litre točene Ožujske 10 kuna. Autor navodi da postoje i manje mjere od 0,2 za 4 kune, za sve one koji se taj dan osjećaju feminizirano.

Osim Milje, korisne informacije postoje i za Istarski klub u Ilici, gdje je cijena pive svega 6 ili 7 kuna. Međutim upad u Istarski klub stoji 5 kuna, no isplati se dati taj novac ukoliko popijete više od dvije pive.

U ulici Vlade Gotovca 10 smjestio se kafić, ali i pizzeria Mozzarella gdje je Zlatni Pan 12 kuna, no gazda zna počastiti roštiljem kad su utakmice, pa se isplati doći u takvim prigodama.
Osim ovih kafića još deseci najpopularnijih zagrebačkih odredišta za mlade opisani su na mapi grada, a gdje ići već sljedeći vikend možete pogledati upravo na Google mapsu najjeftinijih piva u gradu.

Copy link
Powered by Social Snap