Pretraga

Komunikacijske vještine sve su važnije, a Govornička škola pomoći će vam da ih steknete i iskoristite u poslovnom svijetu

A- A+

Debatni klub Ekonomskog fakulteta u Zagrebu četvrtu godinu zaredom organizira Govorničku školu, jedan od najznačajnijih projekata udruge koji iz godine u godinu raste i okuplja sve veći broj polaznika. Prijave po jeftinijoj cijeni od 500 kuna otvorene su do 23. rujna, a škola se održava u Crikvenici od 12. do 14. listopada.

Službeni vizual Govorničke škole 2018.

Fakultet nije uvijek jedini preduvjet za zaposlenje, pa sve važnije postaje stjecati nove vještine. Jedna od njih je i komunikacijska vještina o kojoj se kroz formalno obrazovanje ne priča puno (osim ako studirate novinarstvo ili komunikologiju). Upravo zbog toga, Debatni klub Ekonomskog fakulteta organizira Govorničku školu.

Izdvojeni članak

Profesor komunikacija dao odličan savjet za flertovanje

Govornička škola održat će se od 12. do 14. listopada u Crikvenici, a do 23. rujna postoji mogućnost prijave po early bird cijeni kotizacije od 500 kuna u što je uključen prijevoz Zagreb-Crikvenica-Zagreb, smještaj u polupansionu s doručkom i večerom, predavanja i radionice predavača, certifikat te snimka završnog govora, a nakon 23. rujna cijena kotizacije će biti standardna.  Po završetku ove edukacije, svaki sudionik dobit će certifikat o pohađanju Govorničke škole koji može priložiti u svoj životopis.

Organizatori ističu da je cilj škole pripremiti studente za kvalitetnu poslovnu i svakodnevnu komunikaciju, oslobađanje straha od javnog nastupa, samostalno i uvjerljivo prezentiranje te razumijevanje i kritičko procjenjivanje informacija koje primaju, te je ovo izvrsna prilika za sve koji žele naučiti više o govorništvu i kvalitetnoj komunikaciji na svim razinama.

Tijekom škole, sudionici će imati priliku slušati predavanja i radionice vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije, govorništva, retorike i psihologije te će steći praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govoru tijela i javnom nastupu.

Više informacija možete saznati na Facebook eventu, a prijave su moguće na ovom linku.

Komunikacijske vještine sve su važnije, a Govornička škola pomoći će vam da ih steknete i iskoristite u poslovnom svijetu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap