Pretraga

Lenta i autogrami na majicama: milijarditi posjetitelj menze na Savi

A- A+


Izdvojeni članak

Dom Stjepan Radić je ‘prčija jeftinih drolja i budala’

U studentskom domu Stjepan Radić jučer je bilo veselije nego inače. Studenti su i ovaj put našli idealan razlog za uveseljavanje kolega i teta u menzi, a možda i za konzumiranje nečeg žestokog u večernjim satima. Student koji je došao pojesti večeru taj dan, nije ni očekivao što će se dogoditi. Naime on je bio milijarditi posjetitelj menze na Savi. Kako je to izgledalo možete pogledati u videu.

Isprva se čulo komešanje, jer su pokušali odlučiti tko će biti jubilarni sretnik. Nakon toga su se svi ustali i počeli pljeskati, dodijelili mu lentu i molili ga da im da autogram na majice. Student je bio zatečen, no ubrzo je prihvatio svoju novu slavu i počeo se veseliti zajedno s kolegama.

Naravno, studenti su nasumično odabrali jednu osobu i odlučili da će baš to biti milijarditi sretnik. Činjenica je da taj dečko nije zaista brojčano milijarditi posjetitelj.

Nije milijarda ali je oko 320 milijuna

Zapravo u oko dvadeset godina koliko radi restoran na Savi hranilo se oko 320 milijuna posjetitelja. Dnevno kroz restorane ove menze procirkulira oko pet tisuća gladnih studenata.  – Kad se to zbroji s godinama postojanja dolazimo do brojke od 320 milijuna, izračunao je za nas Bernarard Marić, pomoćnik ravnatelja Studentskog centra.

Iako ideja nije zasnovana na točnim podacima, studenti su još jednom pokazali koliko imaju ideja i energije za zabavne poteze pa makar oni bili statistički neutemeljeni.

Copy link
Powered by Social Snap