Pretraga

Ljetno radno vrijeme četiri najveća studentska servisa u Hrvatskoj

Sutra (15. srpnja) je posljednji radni dan studentskih restorana pri četiri najveća hrvatska sveučilišta, dakle zagrebačkog, splitskog, riječkog i osječkog, budući da je tako uvjetovano odobrenjima subvencija Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Menze ponovno nastavljaju s radom prvog rujna 2015. Evo i kako će raditi servisi za one koji će ljeto iskoristiti za punjenje vlastitog budžeta radeći neke od privremenih poslova.

Sutra je zadnji dan rada menzi pri četiri velika hrvatska sveučilišta. One će ponovno svoja vrata otvoriti prvog rujna.

Kada je riječ o domovima, sutra je također zadnji dan boravka za studente, budući da primjerice u Zagrebu od 16. srpnja već počinje program ljetnog smještaja, koji traje do 31. kolovoza.

U periodu od 20. srpnja do 21. kolovoza pojedine službe Student servisa u Savskoj radit će ovako:

Odjel šalterskog poslovanja i Ured voditelja Student servisa radit će od 7:00 do 16:00 sati.

Služba za zapošljavanje studenata i Odjel salda-konti radit će od 7:30 do 15:30 sati.

U službenoj objavi na stranicama SC-a stoji da će ispostava Student servisa u Velikoj Gorici od 2. do 31. srpnja raditi od 9 do 17 sati, dok ta ispostava od 1. kolovoza do 21. kolovoza 2015.neće raditi.

U Splitu je službeno radno vrijeme studentskog servisa (dakle usluge izdavanja računa i ugovora) od 7.30 do 14.30, ali nam u servisu napominju da nitko neće biti odbijen i ako dođe nešto prije otvaranja službe ujutro.

U Rijeci i Osijeku servisi će također raditi prema uobičajenom radnom vremenu.

To znači u slučaju Rijeke od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, a u slučaju Osijeka iste dane od 7 do 15 sati.