Pretraga

Ma kakav Tinder: Romeo i Julija s FSB-a ljubavne poruke razmjenjuju preko oglasne ploče

A- A+

Bonnie i Clyde, Romeo i Julija, Paris i Helena, Dante i Beatrice – neki su plod mašte, a neki stvarne osobe, ali ono što im je svima zajedničko jest da ih pamtimo po njihovim romansama. Možda baš i neće ući u povijest kao fatalni ljubavni par, ali zaposlenik i zaposlenica FSB-a zasigurno će ostati zapamćeni među studentima tog faksa po svom neobičnom načinu izražavanja osjećaja.

I dok novije generacije ljubavne poruke danas najčešće šalju putem WhatsAppa, Messengera, Tindera ili nekog sličnog online servisa, jedan zaposlenih i zaposlenica FSB-a osjećaje koje gaje jedno prema drugome odlučili su iskazati na drugačiji način.

Na oglasnoj ploči tako su osvanule dvije ljubavne pjesmice, jedna koju je zaposlenica uputila zaposleniku i druga kao odgovor zaposlenika. Fotografije su objavljene na satiričnoj Facebook stranici Prosječni fsbovac.

Izdvojeni članak

Rijetko viđena ljubavna priča: Tanja i Miloš su se prvi put poljubili s 3 godine, a sada na pragu 30. su u braku i imaju klinca

Ona njemu tako piše:

Evo mene,
iznad beskrajne pučine

Gledam u daljinu,
tražim oči njegove

Opijena ljepotom,
sanjam u svojim mislima

Bez straha i s nadom,
čekam novi dan

Dan kada srest ćemo se mi

Ništa manje romantičan nije odgovor na ove stihove pa je tako zaposlenik zaposlenici odgovorio sljedećom pjesmicom:

Izdvojeni članak

Osječani ljubav iz srednjoškolskih klupa okrunili brakom pa se u svadbenoj odjeći vratili tamo gdje je sve počelo

I eto me sad,
U tom plavetnom beskraju

Tamo u dodiru mora i neba,
U tišini

Omotan finim nitima od srebra,
U postelji od sna

Nemiran i opijen,
Zarobljen bez nade

U njenim očima.

Naravno, teško će biti dokazati tko je uistinu napisao ove stihove, niti dolaze li zaista iz ‘pera’ zaposlenika FSB-a ili je riječ o šali studenata. Ono što je sigurno jest da su mnogima izmamili osmijeh na lice, a neki su ljubavnike već i nazvali ‘Pablom Nerudom i Vesnom Parun za sirotinju.’

– Ono kad radiš kao asistent na faksu pa nemaš para da curu izvedeš na večeru, samo je jedan u nizu komentara na objavu Prosječnog fsbovca.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap