Pretraga

Menza Index potpuno je bila poplavljena i šteta je ogromna: SC objavio gdje sve studenti mogu jesti

A- A+

Jedna od najvećih menzi u Rijeci Index bila je poplavljena u velikom nevremenu koje je ovih dana zahvatilo to područje. Šteta koja je pritom nastala je velika, a zbog svega ovaj studentski restoran ostaje zatvoren do daljnjeg. Iz riječkog Studentskog centra objavili su detaljan popis restorana i radno vrijeme tijekom kojeg studenti ondje mogu objedovati.

Riječka menza Index bila je poplavljena zbog čega ostaje zatvorena do daljnjeg | screenshot: SC Rijeka/Facebook

U četvrtak smo izvijestili kako je u nevremenu koje je zahvatilo šire riječko područje oštećena zgrada Rektorata Sveučilišta u Rijeci, kao i tamošnji restoran Index. Riječ je o restoranu u kojem su nekoliko tjedana trajali radovi kojma je prostor trebao biti poboljšan i taman je završeno generalno čišćenje, nakon čega je menza trebala otvoriti svoja vrata studentima. No, iz SC-a su sada izvijestili da ostaje zatvoren do daljnjeg, radi sanacije štete nastale u poplavi.

– Kolika je šteta trenutno ne znamo, ali je velika. Poplavljeni su strojevi, kao i dio stvari u skladištu. Tek će sada tehničari krenuti u pregled i ispitivanje ispravnosti, međutim sigurno je da Index u subotu, kako je bilo planirano, neće proraditi, rekao je za Novi list ravnatelj SC-a Goran Manestar.

Dok ova menza ostaje zatvorena do daljnjeg, studenti, kojima akademska godina službeno kreće 1. listopada, mogu se hraniti u obližnjem bistrou ‘Pomorac’, restoranima ‘Kampus’ i ‘Mini’ te bistroima. Radna vremena svakog od njih možete vidjeti u objavi SC-a Rijeka ispod.

Jučerašnji prizor iz restorana Index možete vidjeti na snimci u nastavku.

Napomenimo ovom prilikom i kako je radi oštećenja zgrade Rektorata Sveučilišta u Rijeci uzrokovanih obilnim oborinama izmješten ured  Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Privremeni se, izvijestili su studentski predstavnici, nalazi na adresi Radmile Matejčić 5, prostorija O-717 na 7. katu u zgradi sveučilišnih odjela na Kampusu. Telefon trenutno nije u funkciji te Zbor možete kontaktirati putem e-maila ili društvenih mreža.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap