Pretraga

Menze u Zagrebu od sredine mjeseca prestaju raditi

Sve menze u nadležnosti Studentskog centra u Zagrebu prestaju s radom 15. srpnja, kakva je praksa bila i prethodnih godina. U preostala četiri dana koliko će studentski restorani raditi, ponuda će se prilagođavati broju konzumenata u svakom pojedinom. S ponovnim radom SC-ove menze će krenuti 2. rujna, s izuzetkom onih u studentskim domovima Stjepan Radić i Cvjetno naselje, koje nakon pauze s redovnim radom startaju u nedjelju prvog rujna.

Praksa zatvaranja menzi u nadležnosti zagrebačkog Studentskog centra na 15. srpnja, ponovit će se i ove godine. Od tada do početka rujna studenti neće imati mogućnost koristiti usluge subvencionirane prehrane. Preostala tri dana, koliko menze još rade, ponuda svakog pojedinog studentskog restorana prilagođavat će se broju konzumenata.

S ponovnim radom menze startaju u ponedjeljak 2. rujna, s izuzetkom onih u studentskim domovima Stjepan Radić te Cvjetno naselje, koje s redovnim radom počinju u nedjelju prvog rujna.

Prema tome, studenti koji iz određenih razloga odluče koristiti ljetni smještaj u domovima morat će pronaći drugi način prehranjivanja. Iz SC-a su naveli kako je jedan od glavnih razloga zatvaranja menzi u ljetnim mjesecima činjenica da nisu klimatizirane.

Menze u Zagrebu od sredine mjeseca prestaju raditi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap