Pretraga

Mjesta još ostalo: Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima SC-a Osijek

A- A+

Studentski centar u Osijeku objavio je ovoga petka privremene razultate natječaja za smještaj u domovima. Prema njima, pravo je ostvarilo ukupno 570 studenata.

Studentski dom I.G. Kovačića Osijek| foto: Facebook; SC u Osijeku

Kako je bilo i najvaljeno u tekstu natječaja, danas su objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u studnentskim domovima SC-a u Osijeku i popis studenata koji su ostvarili pravo na subvenciju za privatni smještaj u iznosu od 200 kuna. Pravo na domove ostvarilo je ukupno 570 studenata – u Novom domu 290 ‘starijih’ studenata i 110 brucoša, a u Domu Ivan Goran Kovačić 170 studenata. Čitav popis studenata koji su dobili dom ili subvenciju možete vidjeti pri dnu teksta.

Izdvojeni članak

Studenti dobivaju moderan paviljon sa 796 ležajeva: Poznato kada se useljavaju u novi dom u Osijeku

– Nakon isteka roka za prigovore i obrade istih kako je navedeno u natječaju, bit će objavljene konačne rang-liste. Nakon objave konačnih rang-lista 426 studenata ostvarit će pravo na Novi dom (od toga 125 brucoša), 193 na Dom IGK te 600 studenata na subvenciju privatnog smještaja, poručuju iz SC-a Osjek.

Prigovor na privremenu rang-listu studenti mogu uputiti u roku od osam dana od objave rezultata Povjerenstvu za rješavanje prigovora, Studentski dom Kralja Petra Svačića 1c, 31000 Osijek, isključivo poštom preporučeno s naznakom – Povjerenstvo za rješavanje prigovora.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [515.42 KB]

studentski dom IGK Osijek
Share via
Copy link
Powered by Social Snap