Pretraga

Mladi znanstvenici i umjetnici u prilici su osvojiti nagradu i do 15 tisuća kuna!

A- A+

Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci raspisao je natječaj za dodjelu nagrade Zaklade mladim glazbenicima i umjetnicima. Na natječaj se kandidati mogu prijaviti osobno ili ih mogu predložiti rektori, senat, dekan/pročelnik, stručna vijeća sastavnica riječkog Sveučilišta, tri dosadašnja dobitnika nagrade za životno djelo, odnosno akademske i studentske udruge Sveučilišta u Rijeci. Nagrade su novčane u iznosima od 6.000 do 15.000 kuna.

Izdvojeni članak

Edukator godine: nagrada za profesore, učitelje i nastavnike koji učenicima pružaju najbolje

Ukupno se dodjeljuje 11 nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci, kroz pet kategorija. U prvoj kategoriji četiri narade idu mladim znanstvenicima u sustavu znanosti i visokog obrazovanja Sveučilišta u Rijeci. Drugu kategoriju čini jedna nagrada mladom umjetniku u umjetničkom području ili interdisciplinarnim područjima umjetnosti na Sveučilištu Rijeci. Četiri nagrade dodjeljuju se znanstvenicima Sveučilišta (kategorija 3), a po jedna nagrada bit će dodijeljena umjetniku u umjetničko-nastavnom zvanju na riječkom Sveučilištu (kategorija 4) i za životno djelo (kategorija 5).

Kandidati predloženi za Nagradu Zaklade Sveučilišta u Rijeci za kalendarsku godinu 2015. moraju biti zaposlenici sastavnice ili Sveučilišta u Rijeci (minimalno 25% radnog vremena). Svi kandidati trebaju uživati ugled profesionalno i etički uzornih osoba, stoji u natječaju.

Nagrade se sastoje od novčanog iznosa i povelje. Iznosi koji će dobitnicima biti dodijeljeni su 6.000 kuna za 1. i 2. kategoriju, po 10.000 kuna za 3. i 4. kategoriju te 15.000 kuna za posljednju kategoriju. Natječaj traje do 3. studenog 2016. godine, a više o samom natječaju i potrebnoj dokumentaciji možete pročitati ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap