Pretraga

Multilingua centar za strane jezike

A- A+

Poznavanje stranih jezika bitno je za studiranje u inozemstvu, a mnogim
našim studentima učenje jezika i diploma o učenju stranog jezika pomogla
je pri dobivanju stipendije za školovanje u inozemstvu, a Multilingua centar je “skrojio” cijene studentskom i srednjoškolskom budžetu.

Planirate li naučiti novi strani jezik ili poboljšati znanje već učenog jezika Multilingua centar je “skrojio” cijene studentskom i srednjoškolskom budžetu. Naime, semestar od drugog stupnja pa na više u trajanju od 60 školskih sati u grupi od 5 do 9 polaznika iznosi 1.470,00 kuna što je plativo do 6 rata. Ukoliko se odlučite za učenje romanskog jezika, razveselit će Vas informacija kako početni stupanj talijanskog jezika možete upisati za samo 900 kuna i to u trajanju od 60 nastavnih sati.

Iskusan tim predavača

Tim Multilingue čine iskusni, mladi, stručni i školovani predavači kojima je osnovna “misija” da usavršite 5 vještina učenja jezika: govornu interakciju i produkciju, čitanje, pisanje, slušanje i snalaženje u svim situacijama. Poduka se temelji i na primjeni jezika u svim praktičnim situacijama, a koristimo se stranom stručnom literaturom i multimedijskim pomagalima koja neprestano pratimo i odabiremo kako bi naši polaznici na najbolji način mogli znanje s tečaja neprestano provjeravati i utvrđivati.

Poznavanje stranih jezika bitno je za studiranje u inozemstvu, a mnogim našim studentima učenje jezika i diploma o učenju stranog jezika pomogla je pri dobivanju stipendije za školovanje u inozemstvu. Nastavni program, udžbenici i diplome usklađeni su s europskim referentnim okvirom za jezike (dokumentom Vijeća Europe). Osim navedenog, poznavanje stranih jezika presudno je u pronalaženju posla zbog sve češće suradnje domaćih tvrtki sa inozemnima. Poznavanje stranih jezika neće Vam biti na odmet kada su u pitanju putovanja u strane države, a dobro će Vam doći i pri sklapanju novih poznanstava. 

Dobra prometna povezanost

Centar za strane jezike „Multilingua“ počeo je s radom 2004. godine, a smjestio se na samom okretištu tramvaja Borongaj na 1. katu. Upravo stoga, centar je izravno povezan sa tramvajskim linijama broj 1, 9 i 17 te autobusnim linijama broj 231 (Borongaj—Novi Retkovec) i 269 (Borongaj—Sesvetski Kraljevec). Do Multilingue će Vas dovesti i tramvajske linije broj 4, 5, 7, 11 ili 12 (silazna stanica Bukovačka) te ćete za samo nekoliko minuta hoda stići do centra koji se nalazi s južne strane stadiona Maksimir odnosno preko puta poligona. Ukoliko pak dolazite vlastitim vozilom, uvidjet ćete prednosti uvijek dostupnog besplatnog parkirališnog mjesta, a dolazite li vlakom silazna stanica je Maksimir.

Stoga planirate li upisati tečaj nazovite 01/2361-490 ili pišite na info@multilingua.com.hr kako biste rezervirali svoje mjesto u grupi ili se predbilježili na besplatnu provjeru znanja jezika. Za više informacija posjetite www.multilingua.com.hr

Multilingua centar za strane jezike
Share via
Copy link
Powered by Social Snap