Pretraga

Na Danima otvorenih vrata TTF-a predstavljanje smjerova uz kreativne radionice

A- A+

Dani otvorenih vrata na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, bit će održani u petak 15. studenog, od 14 sati. Na ovoj će smotri biti maturantima te ostalim učenicima biti približeni i predstavljeni programi koje nudi spomenuta visokoobrazovna institucija. Ako se uopće niste odlučili što želite studirati ili se vaše preferencije kreću u smjeru tekstilnog inženjerstva i modnog dizajna, ovo je prava prilika da utvrdite svoje odluke. Zainteresirani će u petak moći sudjelovati i u inovativnim kreativnim radionicama.

Na Danima otvorenih vrata Tekstilno-tehnološkog fakulteta u petak 15. svibnja od 14 sati, maturantima će se i ostalim učenicima predstaviti programi koje nudi ova obrazovna ustanova. Vodeći fakultet u državi u području tekstilnog inženjerstva te modnog dizajna osim približavanja pojedinih smjerova, nudi u ovoj prilici mogućnost sudjelovanja u inovativnim radionicama kreativnog karaktera.

Izdvojeni članak

Posjetite FER na ‘Danima otvorenih vrata’

Novi materijali stvaraju potrebu za sve većim brojem studenata TTF-a

Neprestanim razvojem novih tekstilnih materijala i tehnologija, poput pametnih materijala, inteligentnog tekstila, nanotehnologije i sličnoga, raste i broj proizvođača u području ove industrije.

Kako raste broj proizvođača, javlja se i sve veća potreba za educiranim kadrom, koji će biti u tijeku najnovijih svjetskih tekstilnih i modnih zbivanja. Tu nastupaju studenti, odnosno budući diplomirani TTF-ovci.

Izdvojeni članak

Apsolventice TTF-a istražile: Studenti s privatnih fakseva se bolje odijevaju

Osim teoretske predodžbe, dotaknut ćete se s praktičnom prezentacijom

Tekstilno-tehnološki fakultet nudi nekoliko programa na nivou sveučilišnog studija, poput smjerova projektiranje i menadžment tekstila, industrijski dizajn tekstila i odjeće, modni dizajn, dizajn tekstila i druge.

Želite li pak upisati stručni studij, tu imate opcije tekstilna tehnologija, odjevna tehnologija i dizajn obuće.

Osim o smjerovima i programa, TTF će u petak otvoriti vrata svojih laboratorija i kreativnih praktikuma za grupe učenika i maturanata pri čemu će imati priliku prisustvovati i sudjelovati u inovativnim radionicama koje su sadržajno orijentirane na popularno znanstvene metode iz područja materijala, pametnih tekstilija, nanotehnologije, forenzike, recikliranja i zaboravljenih vještina iz tekstilne tehnologije i tradicijske hrvatske baštine.

Za ljubitelje dizajna će se pak organizirati kreativne tematske radionice projektiranja tekstila, izrade povijesnih kostima, mogućnosti bubrećeg tiska i još mnogo toga što može pobuditi vaš interes za studij tekstilne tehnologije i inženjerstva i modnog dizajna.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap