Pretraga

Na parking velikog faksa vraća se kultni party, poznat i datum: ‘Koliko je veselja, toliko i tuge u tom danu’

A- A+

Kultni Open Air Kluba studenata Filozofskog fakulteta u Zagrebu vraća se na velika vrata.  Njime će se obilježiti kraj ovog semestra, a održat će se 9. lipnja na parkiralištu Filozofskog. Za sada nije poznato tko će nastupiti – tek su započele prijave za izvođače.

zgrada filozofskog fakulteta u zagrebu

Obnova Filozofskog fakulteta u Zagrebu | foto: srednja.hr

Klub studenata Filozofskog fakulteta u Zagrebu izvijestio je da se Open Air, kultni party studenata Filozofskog, vraća na velika vrata.

– Open Air je kultni događaj kojim se obilježava kraj nastave ljetnog semestra i početak (ne)učenja za ljetne rokove. Koliko je veselja, toliko i tuge u tom danu, kada smo zarobljeni između dvije vatre – kraja zujanja po faksu i početka zujanja po knjižnici. Ove godine se taj vatreni dan održava 9. lipnja, na parkiralištu našeg milog Fakulteta, izvijestili su u ponedjeljak s KSFF-a.

Posljednji Open Air održan je prije proglašenja epidemije koronavirusa, još 2019. godine. Tko će nastupiti na novom, ovogodišnjem izdanju još nije poznato. U ponedjeljak su, naime, ujedno započele i prijave zainteresiranih izvođača koji žele nastupiti na KSFF Open Airu 2023.

Izdvojeni članak

[FOTO+VIDEO] Organizirali smo brucošijadu: Još uvijek smo pod dojmom

– Ako mislite da možete biti velike zvijezde i treba vam odskočna daska u svijet glazbe i manjka stalnog dohotka uz mnogo fanova, možete se sa svojim bendom prijaviti ispunjavanjem prijavnice koju šaljete na mail [email protected]. Za prijave nema limita, što u žanru, broju članova benda, stilu glazbe, godinama, omjeru autorskih i cover pjesama… Samo nebo (i tenda ispred Fakulteta) je granica, navode iz KSFF-a.

Oni koji se prijavljuju trebaju navesti kratku biografija i priložiti tekst ‘zašto baš mi’.

– Biografija mora sadržavati: imena i prezimena članova, povijest benda, popis pjesama, mail i broj mobitela. Naravno, u mailu morate priložiti dvije snimke svojih izvedbi (preferabilno video, no ako niste u mogućnosti, može i samo audio). Bilo bi poželjno da izaberete i jedan od narednih petaka prije samog Open Aira, kako bismo vas mogli doživjeti live i udahnuti duh vašeg nastupa u samom prostoru KSFF-a. Ovogodišnje prijave počinju danas, 17. travnja i završavaju 12. svibnja, a javit ćemo vam se s finalnom listom u najbržem mogućem roku, izvijestili su iz KSFF-a.

Copy link
Powered by Social Snap