Pretraga

Na riječkom Sveučilištu izabrani novi predsjednik Studentskog zbora

A- A+

Na održanoj konstituirajućoj sjednici Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci odabrani su novi predsjednik i dopredsjednik Zbora za mandatno razdoblje akademske godne 2016./2017. i 2017./2018. Na sjednici je odlučeno kako sada već bivšeg predsjednika Aleksandra Šušnjara zamjenjuje novi predsjednik Kruno Topolski. 

Srednja.hr, arhiva

Izdvojeni članak

Studentski zbor zagrebačkog Sveučilišta ima novog predsjednika

Uz prisutnost rektora Sveučilišta Pere Lučina i glavne tajnice Roberte Hlača Mlinar, odabrani su novi članovi koji će narednih akademskih godina stajati na čelu Sveučilišnog studentskog zbora. Zamjenik Krune Topolskog bit će Šime Rogoznica student Tehničkog fakulteta u Rijeci.

Inače, sadašnji predsjednik Kruno Topolski student je Fakulteta zdravstvenih studija i od 2014. godine vrši dužnost predsjednika Studentskog zbora pri svom Fakultetu. Također, bio je i član raznih simpozija poput organizacijskog odbora studentskog kongresa neuroznanosti ‘NeuRi 2014’, konferencija ‘Odrastanje uz prava djece’,  a uz to volonira na projektima. 

Zamjenik predsjednika Šime Rogoznica student je diplomskog studija Strojarstva, dobitnik je dekanove nagrade za studentski aktivizam, a stručnu je praksu izvršavao na jednom sveučilištu u Kazahstanu.

Kruno Topolski Plan i Program

SZSUR Kruno Topolski Životopis

SZSUR Šime Rogoznica Životopis

Na riječkom Sveučilištu izabrani novi predsjednik Studentskog zbora
Share via
Copy link
Powered by Social Snap