Pretraga

Na splitskoj Ekonomiji otvoren Studentski poduzetnički inkubator

A- A+

Na Ekonomskom fakultetu u Splitu otvoren je Studentski poduzetnički inkubator. Osmišljen je nakon pet generacija uspješno održanih Poduzetničkih Akademija Ekonomskog fakulteta, šestotjednog programa za studente Sveučilišta koji kroz edukacije o poduzetništvu i praktičan rad na idejama uvodi mlade u poslovni svijet te ih uči kako napraviti uspješan poslovni plan. Inkubator je dostupan tijekom čitave godine svim studentima Sveučilišta u Splitu.

spi.efst.hr

Nakon pet generacija uspješnih Poduzetničkih Akademija koje su se održale na Ekonomskom fakultetu, otvorena je i nova studentska inicijativa, Studentski poduzetnički inkubator, u kojem studenti splitskog Sveučilišta tijekom cijele godine imaju prilike razvijati poslovne ideje.

Ekonomski fakultet u Splitu započeo je ideju za Inkubator kako bi studenti kroz cijelu akademsku godinu imali priliku razvijati svoje poslovne modele, a ne samo za vrijeme trajanja programa Poduzetničke Akademije. Inkubator je prije svega namijenjen studentima i diplomantima, od kojih neki već imaju definirane vlastite poduzetničke ideje. Kroz različite edukacije i radionice Studentski poduzetnički inkubator pruža uvid u proces realiziranja poduzetničke ideje te pomoć u područjima marketinga, financija i upravljanja. 

Prijave traju do 20. prosinca 2015. godine, a studenti dobivaju mogućnost korištenja tehnički opremljenog prostora za suradnju i mentorsku podršku u razvoju poslovnih modela i projekata. Uz edukacije i radionice i razne networking evente, studenti dobivaju i priliku za poslovno savjetovanje. Pohađanje Student Business Academy programa otvoreno je za studente koji se uključe u rad poduzetničkog inkubatora, a zainteresirani će dobiti i podršku i pripremu za nacionalna i međunarodna natjecanja. Sudjelovanje na međunarodnom poduzetničkom kampu Summer Jam Croatia također je omogućeno zainteresiranim studentima.

Copy link
Powered by Social Snap