Pretraga

Nagradna igra: Osvojite godinu dana besplatnog studiranja u Australiji s plaćenim svim troškovima

A- A+

Australska ambasada u Hrvatskoj na svojim je službenim stranicama objavila natječaj koji bi mogao zanimati studente željne promjena i putovanja. Naime, na stranici Future Unlimiterd Study In Australia možete se prijaviti kako bi jednu studijsku godinu proveli u Australiji, i to sa svim plaćenim troškovima.

Australska Vlada je pokrenula online nagradnu igru pod nazivom ‘Osvoji svoju budućnost bez granica (Win your Future Unlimited)’, koja traje od 1. listopada do 18. studenog 2013. godine. U igri možete osvojiti godinu dana studiranja na tom kontinentu, i to besplatno. Svi bi troškovi bili plaćeni, uključujući put, školarinu, smještaj, stipendiju, studiranje i slično. Sve što morate učiniti jest kreirati digitalne razglednice o svojoj budućnosti, te objasniti kako bi vam obrazovanje stečeno u Australiji pomoglo u ostvarivanju te budućnosti.

– Osvoji svoju budućnost bez granica je prilika za jednog sretnog studenta da dokaže kako australsko obrazovanje osigurava temelj za stvarni napredak u karijeri. Studiranje u Australiji donosi istinske životne dobrobiti u obliku budućeg profesionalnog i osobnog uspjeha, rekla je veleposlanica Australije, Susan Cox.

Izdvojeni članak

Saznajte koliko košta studiranje u SAD-u za internacionalne studente

Glavna nagrada uključuje jednu godinu studiranja u Australiji u 2014. godini, putne troškove, školarinu, smještaj, stipendiju, stažiranje itd. – Kako biste se prijavili na nagradnu igru, posjetite www.futureunlimited.com.au &i u četiri koraka kreirajte digitalnu razglednicu:

1. umetnite digitalnu fotografiju

2. dodajte ilustracije

3. sa 50 riječi ili manje opišite svoje ciljeve za budućnost te kako bi Vam obrazovanje stečeno u Australiji pomoglo da ih ostvarite

4. odgovorite na nekoliko osnovnih pitanja i predajte razglednicu.

Nagradna igra: Osvojite godinu dana besplatnog studiranja u Australiji s plaćenim svim troškovima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap