Pretraga

Najbolji studenti dobili po tisuću kuna: Objavljeni dobitnici Rektorove nagrade na Sveuečilištu u Rijeci

A- A+

I dok je za studente Sveučilišta u Zagrebu rektor Damir Boras još 2016. ukinuo novčani dio Rektorove nagrade, većina drugih sveučilišta studente nagrađuje vrijednim iznosom. Tako i Sveučilište u Rijeci, gdje su ovih dana objavljeni dobitnici u 2020./21. Najbolji studenti dobivaju po tisuću kuna.

studenti

Foto: Pixabay

Sveučilište u Rijeci objavilo je dobitnike Rektorovih nagrada za 2020./2021. Nagrade se dodjeljuju u više kategorija.

Nagradu za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad dobili su studenti Toni Jurić, Mia Klapan i Anđela Lukić s Medicinskog fakulteta u Rijeci, zatim Matea Ignatoski, diplomirana studentica Tehničkog fakulteta u Rijeci te Dora Rašan, studentica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Nagrada ‘Student volonter godine’ otišla je u ruke Maje Mrak, studentice Medicinskog fakulteta u Rijeci. Nagradu za najbolji studentski projekt dobio je student Filip Karadžić s Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Studentica istog fakultet, Ivana Kosec, dobila je Nagradu rektorice za studentski aktivizam. Posljednja kategorija u kojoj je dodijeljena nagrada je sport, a ta ja nagrada ove godine otišla u ruke Ane Mioč, studentice Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci. Odluke o dodjeli nagrada u svakoj kategoriji, koje potpisuje rektorica Snježana Prijić Samaržija možete vidjeti ovdje.

Prema natječaju Sveučilišta u Rijeci, cilj dodjele ove nagrade poticanje studenata na aktivno sudjelovanje u radu studentskih udruga te doprinos u radu sveučilišnih tijela. Nagrada se sastoji od tiskanog priznanja i novčanog iznosa od 1.000 kuna.

Najbolji studenti dobili po tisuću kuna: Objavljeni dobitnici Rektorove nagrade na Sveuečilištu u Rijeci
Share via
Copy link
Powered by Social Snap