Pretraga

Najbolji studenti Sveučilišta u Splitu novčano nagrađeni: Donosimo listu s njihovim imenima

A- A+

Sveučilište u Splitu donijelo je Odluku o dobitnicima Rektorove nagrade u akademskoj godini 2018./2019. Nagrade se dodjeljuju za postignuća u prethodnoj akademskoj godini 2017./2018. Uz priznanje, studenti će dobiti i novčanu nagradu od 1.000 kuna, što je za 200 kuna uvećan iznos u odnosu na prošle godine.

Sveučilište u Splitu|foto: srednja.hr

Rektorove nagrade u Splitu dodjeljuju se za izvrsnost, znanstveni ili umjetnički rad, a dodjeljuju se i posebne Rektorove nagrade za izniman uspjeh u javnom nastupu, djelovanju, sudjelovanju i uspjehu na državnim i  međunarodnim natjecanjima, kao i nagrade za studenta pojedinca/grupu studenata koji uspješno izvršavaju svoje obveze i ostvare izniman uspjeh u javnom djelovanju i društveno korisnim aktivnostima na Sveučilištu i društvenoj zajednici.

Izdvojeni članak

U Zagrebu za Rektorovu studentima figa, a u Rijeci i Puli pozamašna novčana nagrada

Sveučilište u Splitu objavilo je Odluku o dobitnicima Rektorovih nagrada u akademskoj godini 2018./2019., a za postignuća u akademskoj godini 2017./2018. Za razliku od zagrebačkog, Splićani svoje studente osim priznanja nagrađuju i financijski, a od ove godine taj je iznos povećan i iznosi 1.000 kuna. Pošlih godina on je iznosio 800 kuna.

Na temelju izvrsnosti 30 je dobitnika nagrade, a još je sedam nagrada dodijeljeno za izniman uspjeh u javnom nastupu, djelovanju, sudjelovanju i uspjehu na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Download [367.07 KB]

Najbolji studenti Sveučilišta u Splitu novčano nagrađeni: Donosimo listu s njihovim imenima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap