Pretraga

Najmoderniji faks u Hrvatskoj? Studentima šalju notifikacije, a referada je dostupna preko aplikacije

A- A+

Ekonomski fakultet u Rijeci razvio je mobilnu aplikaciju uz pomoć koje studenti mogu saznati sve potrebno o studiju i događanjima na fakultetu. O svim novostima studente obavještavaju notifikacijama, a referada im stvarno postaje stvar prošlosti – jer, također je dostupna preko aplikacije.

Aplikacija ERFI | foto: EFRI

– Brz i kvalitetan način komuniciranja, fokus na važnim informacijama te izrada user friendly programa bili su cilj novog projekta Fakulteta – prve mobilne aplikacije EFRI namijenjene sadašnjim i budućim studentima te ALUMNI zajednici Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, hvale se s tog fakulteta.

Ističu kako nove generacije mladih ljudi u čak 93% slučajeva pretražuju pomoću mobilnih uređaja njihove mrežne stranice što im je uvelike olakšalo odluku u kojem smjeru je potrebno razvijati nove komunikacijske kanale.

Mobilna aplikacija koju su razvili omogućuje studentima preglednost svih važnih podataka i informacija o preddiplomskom i diplomskom studiju te dodatnim sadržajima koji se svaki tjedan nude na Fakultetu.

– Kako važne informacije ne bi prošle „ispod radara“ tu je i opcija dobivanja obavijesti putem notifikacija dok se učitavanje podataka o nastavnicima i službama na Fakultetu može ostvariti korištenjem QR kod skenera za više od 200 kodova postavljenih u zgradi Fakulteta, objašnjavaju.

Na aplikaciji se nalaze i sve obavijesti s web stranice Fakulteta, a za one najvažnije studenti dobivaju i notifikacije | foto: ERFI

No, kako bi rekli prodavači s TV-ekrana, ‘ni to nije sve…’.

– Najinovativnija stavka bit će definitivno E-referada putem koje će studenti iz mobilne aplikacije moći pristupiti
uslugama i obrascima bez fizičkog dolaska na Fakultet, pohvalili su se s riječke Ekonomije.

Aplikacija je dostupna i na engleskom jeziku te ju je moguće besplatno preuzeti iz Google Play ili App
trgovine, a razvili su je bivši studenti, članovi ALUMNI EFRI zajednice, Renato Poljak i Ivo Zubčić iz informatičke
tvrtke Oxygen Tech d.o.o.

Izdvojeni članak

EFRI: Predavanja možete slušati iz kreveta, a na faks dolazite jedino na ispit

Podjetimo i kako je Ekonomski fakultet u Rijeci i prije bio nositelj promjena. Dok se još nije pričalo o online nastavi, dakle puno prije epidemije koronavirusa, uveli su online studij kako bi olakšali studiranje ljudima koji rade.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap