Pretraga

Najveći faks u državi objavio kako se priprema za novu akademsku godinu

A- A+

Ekonomski fakultet u Zagrebu, ujedno i najveći faks u državi, objavio je kako se priprema za nastavu u nadolazećoj akademskoj godini. Trenutno obnavljaju dvorane i prostorije oštećene u potresu, a u svrhu kvalitetnijeg izvođenja nastave nabavili su i novu opremu.

Foto: Duje Kovačević, srednja.hr

Najveći fakultet u državi, onaj Ekonomski pri Sveučilištu u Zagrebu, ozbiljno se priprema za nastavu u nadolazećoj akademskoj godini. Jedan je to od fakulteta koje je, osim koronavirusa, zadesio i potres koji je grad pogodio krajem ožujka.

‘Obnavljamo dvorane, nabavili smo opremu’

Nastava na Ekonosmkom počinje u ponedjeljak 28. rujna za preddiplomske i integrirane studija, a studenti diplomskog studija na faks će tek 2. studenog. Kako bi se nastava neometano izvodila, Ekonomija se dala o obnovu dvorana i prostorija oštećenih u potresu, a nabavili su i novu IT i AV opremu. Upisi, kako za brucoše, tako i za studente viših godina, obavljaju se online, a faks je nedavno ukinuo i papirante indekse.

– Sigurnost i zdravlje naših studenata i zaposlenika nam je na prvom mjestu te finaliziramo scenarije za odvijanje nastave u skladu s preporukama nadležnih institucija, ističu s Ekonomskog fakulteta.

Organizirali su i dodatne edukacije za svoje nastavnike, a objavljen je i akademski kalendar koji možete pogledati ovdje.

Šumarski fakultet pozvao studente na faks

Šumarski fakultet, nakon održanog dekanskog kolegija, obavijestio je sve studente da će nastava za sve godine studija, održavati kontaktno, klasičnim načinom, u prostorima Fakulteta.

Izdvojeni članak
studenti sjede u dvorani i slušaju predavanje

Vodič za fakultete: Objavljene preporuke za održavanje nastave u novoj akademskoj godini

– Uprava Fakulteta će pripremiti i detaljne upute za održavanje svih oblika nastave na Šumarskom fakultetu u zimskom semestru iduće akademske godine, očekivano do 25. rujna. Pozivam vas da svi zajedno, odgovornim pridržavanjem Preporuka, doprinesemo kvaliteti svih oblika nastave i provjera ishoda učenja te sačuvamo i zaštitimo zdravlje sviju nas i naših najbližih, istaknuo je dekan Tibor Pentek.

Dodatno u obavijesti napominje da se studenti, za sve dodatne upite i informacije, mogu obratiti prodekanima Fakulteta te dekanu osobno. U obavijesti se ne napominje kojeg će točno datuma započeti predavanja na Šumarskom u nadolazećoj akademskoj godini.

Copy link
Powered by Social Snap