Pretraga

Ništa od brucošijade Medicinskog: ‘Uprava fakulteta dala je preporuku da se odgodi’

A- A+

Nakon prošlogodišnje pauze, kada se zbog epidemije većina brucošijada nije održala, ove godine dio studentskih zborova ipak je ih odlučio organizirati. Iako je bio plan da se idućeg tjedna održi i brucošijada Medicinskog fakulteta u Zagrebu, ona je otkazana nakon preporuke Uprave fakulteta.

Ilustracija: Pixabay

Pojedini studentski zborovi odlučili su ove godine organizirati brucošijade. Legendarni FER-ov Brucifer održan je prošlog tjedna, a među brucošijadama koje su bile najavljene i ona je studenata Medicinskog fakulteta. Trebala se održati 26. studenog, no Studentski zbor koji je organizator odlučio ju je odgoditi.

– Drage kolegice i kolege, žao nam je što vas moramo obavijestiti kako je Uprava fakulteta dala preporuku da se brucošijada planirana 26. studenoga odgodi zbog trenutne loše epidemiološke situacije i odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske koje se odnose na okupljanja u zatvorenom prostoru. Nadamo se da ćemo brucošijadu moći održati čim se epidemiološka situacija popravi, a do tada vam svima želimo dobro zdravlje i molimo vas za razmijevanje za ove izvanredne okolnosti, poručili su iz Studentskog zbora MEF-a.

Podsjetimo, brucošijada se trebala održati u Clubu Roko, ulazak je trebao biti besplatan, ali moguć samo uz COVID potvrdu dok je za ostale trebalo biti organizirano testiranje na ulazu.

Napomenimo za kraj kako se ove srijede u klubu Hocus Pocus odrćžaba brucošijada studenata RGNF-a, a za idući tjedan, 27. studenog, najavljena je i Brucošijada Strojara u Clubu Roko.

Copy link
Powered by Social Snap