Pretraga

Ništa od provlačenja x-ice: Jedna zagrebačka menza ostaje zatvorena još neko vrijeme

A- A+

Vrijeme ispitnih rokova vrijeme je i intenzivnijeg boravka u knjižnici. No oni koji se za zadnje ispite pripremaju u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici mogli bi ostati gladni. Knjižnica je, naime, objavila kako se zbog radova odgađa otvaranje menze na njenom petom katu.

Nacionalna i sveučilišna knjižnica; foto: srednja.hr

Iako je prošle godine ispunjena želja više od 3.400 studenta koji su peticijom zatražili otvaranje menze u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, studente koji u njoj uče, mogli bismo se našaliti, opet očekuje gladna jesen.

Jer, Knjižnica je na svojim stranicama objavila kako se menza na njezinom petom katu neće otvoriti početkom rujna, kao što je bilo najavljeno.

Zbog složenosti radova na uređenju zgrade odgađa se otvaranje Restorana NSK na petome katu.

Restoran će se otvoriti tijekom mjeseca rujna, a o točnome nadnevku korisnici će biti pravodobno obaviješteni, stoji u objavijesti Knjižnice.

Knjižnica se uređuje jer će u dijelu zgrade kraj nje od 1. siječnja iduće godine, za vrijeme hrvatskog presjedanja  Vijećem Europe, biti smješteno nekoliko institucija EU-a.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Tako da, ako se za posljednje ispite planirate pripremati u NSK, imajte na umu da morate jesti prije posjeta knjižnici.

Podsjećamo kako, za razliku od drugih menzi u kojima vam je dovoljno imati X-icu s dovoljnim iznosom subvencije za željeni obrok, za objedovanje u NSK-u, osim toga trebate imati i člansku iskaznicu NSK-a. To naravno vrijedi u periodu u kojem menza radi.

Ništa od provlačenja x-ice: Jedna zagrebačka menza ostaje zatvorena još neko vrijeme
Share via
Copy link
Powered by Social Snap