Pretraga

Nova pogodnost u menzama velikog studentskog grada: Ručak možete platiti – satom

A- A+

Ako ste student, barem jednom ste se našli u situaciji da u novčaniku nemate keša, a u menzi nije bilo druge mogućnosti plaćanja. Pa onda ‘žicate’ 10 kuna od nekog iz društva. U menzama riječkog Studentskog centra to ne mora biti slučaj – studenti ručak mogu platiti i pametnim satom.

Screenshot: YouTube

Iako je u nekim studentskim gradovima teško i zamisliti da se obaveze vezane uz studentske centre ili servise mogu obaviti u potpunosti digitalnim putem, neki su ipak ušli u 21. stoljeće. Tako u menzama Studentskog centra u Rijeci obrok možete platiti i – pametnim satom.

– Jeste li znali da je u svim našim objektima moguće plaćanje satom? Pritom je potrebno imati pametni sat koji podržava opciju plaćanja satom, zatim trebate istražiti nudi li tvoja banka opciju plaćanja satom i sve svoje račune platite u sekundi. Zato kada sljedeći put u menzu dođeš plati satom da što prije prođeš, pojasnili su iz Studentskog centra.

Inače, u riječkim je menzama već dulje vrijeme obrok moguće platiti i karticom putem POS uređaja što, na žalost, još uvijek nije moguće u mnogim menzama drugih studentskih gradova, iako se takva vrsta plaćanja posebno preporučala tijekom epidemije iz higijenskih razloga.

Nova pogodnost u menzama velikog studentskog grada: Ručak možete platiti – satom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap