Pretraga

Objavljen natječaj za smještaj u studentskim domovima u Rijeci: Evo do kada se možete prijaviti

A- A+

Studentski centar u Rijeci objavio je ovogodišnji natječaj za smještaj u studentskim domovima u akademskoj godini 2020./2021. Rok za prijavu na natječaj je do 24. srpnja, a zbog epidemiološke situacije dokumentacija se dostavlja isključivo poštom.

Foto: Studentski centar Rijeka

Riječki SC među prvima je koji su objavili natječaj za smještaj studenata u domovima u akademskoj godini 2020./2021. Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti koji pohađaju preddiplomski sveučilišni studij, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij, diplomski sveučilišni studij, kratki stručni studij, preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij u statusu redovitog studenta i studenti s invaliditetom koji pohađaju poslijediplomski sveučilišni studij na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj, koji su ujedno i:

Izdvojeni članak

Poznato kada bi trebale krenuti prijave za učeničke domove

    • državljani Republike Hrvatske;
    •  državljani zemlje članice Europske unije s prijavljenim boravkom u Republici Hrvatskoj koji imaju odobren status stranaca na stalnom boravku u Republici Hrvatskoj;
    • osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, a koji nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili
      poljoprivrede i šumarstva.

Natječaj za smještaj u Rijeci je otvoren od 1. srpnja do 24. srpnja.

Ovisno o kategoriji kojoj pripadaju, studenti temeljni obrazac popunjavaju online putem, a zatim ga s ostalom dodatnom dokumentacijom šalju isključivo poštom zbog epidemiološke situacije. Adresa je: Studentski centar Rijeka, Radmile Matejčić 5, 51 000 Rijeka, s naznakom ‘Natječaj za smještaj’.

Iz SC-a u Rijeci napominju kako studenti koji imaju ispitne rokove isključivo nakon 24.07.2020. godine mogu ovjerene obrasce (OBRAZAC B/ OBRAZAC C/ OBRAZAC D/ OBRAZAC E, ovisno o vrsti studija i godini koja se upisuje) i prijepise ocjena poslati skenirane isključivo emailom (i to s [email protected] adrese) na adresu: [email protected] najkasnije do 03.08.2020. godine, ali sva ostala dokumentacija dostavljena u periodu od 25.07. do 03.08. neće se razmatrati.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranici Studentskog centra Rijeka i na oglasnoj ploči Studentskog centra Rijeka najkasnije do 10. kolovoza.

Detaljno natječaj možete proučiti u dokumentima u nastavku, a sve obrasce potrebne za prijavu možete pronaći ovdje.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [265.44 KB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [848.15 KB]

Share via
Copy link
Powered by Social Snap