Objavljena cijena ljetnog smještaja u domu na Savi

Studenti u ljetnim mjesecima mogu boraviti u SD Stjepan Radić, ali po višoj cijeni i uz prethodnu prijavu. Na stranici Studentskog centra specijaliziranoj za studentski smještaj objavljeni su rokovi prijave za boravak u periodu od 16. srpnja do 31. kolovoza kao i cijena te paviljon koji je predviđen za ljetni smještaj.

Screenshot YouTube

Redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija te studenti poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija mogu koristiti ljetni smještaj u SD Stjepan Radić u periodu od 16.srpnja do 31. kolovoza 2013. godine. Međutim, da bi mogli boraviti u domskim sobama, moraju se prethodno prijaviti te plaćati višu cijenu smještaja.


Rektor Bjeliš preko ljeta spava u studentskom domu

Na stranici Studentskog centra specijaliziranoj za smještaj objavljeno je kako se studenti koji žele koristiti ljetni smještaj mogu se prijaviti u upravi studentskog doma u kojem su smješteni do 12. srpnja 2013. godine.

Oni studenti koji trenutno nisu u studentskom domu, a žele koristiti ljetni smještaj, također se mogu se prijaviti u SD Stjepan Radić do navedenog termina.

Cijena ljetnog smještaja iznosi 900 kuna i plaća se u studentskom domu u kojem se student prijavljuje. Svi koji se prijave za ljetni smještaj bit će smješteni u 8. paviljonu na Savi s tim da će domski internet također biti dostupan.

Odgovori