Pretraga

Objavljena imena dobitnika stipendije Sveučilišta u Zagrebu: Provjerite jeste li među njima

A- A+

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu utvrdilo je privremene rang liste dobitnika stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija za ak. god. 2019./2020.

Foto: Srednja.hr

Sveučilište u Zagrebu objavilo je rezultate ovogodišnjeg natječaja za stipendiju koja se dodjeljuje u četiri kategorije: (A) stipendija za izvrsnost dodjeljuje se studentima koji se nalaze u top 10% najuspješnijih na studijskom programu za koji se prijavljuju; (B) zatim studentima koji studiraju nastavničke studijske programe u području matematike, prirodnih znanosti i informatike; (C) studentima sportašima te (D) studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa.

Izdvojeni članak

Provjerite jeste li na listi: Poznata imena dobitnika studentskih stipendija od 10.800 kuna koje dodjeljuje Sveučilište u Osijeku

Ukupni iznos stipendije za svaku od kategorija je 10.000 kuna, a dobilo ju je 500 studenata.

– Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku tri dana, zaključno s datumom 18. svibnja 2020. do ponoći, podnijeti Povjerenstvu pisani obrazloženi prigovor elektroničkim putem na adresu: stipendije@unizg.hr. Prigovore mogu podnositi isključivo kandidati osobno. Ako je student/ica ostvario/la pravo na neku drugu stipendiju i želi odustati od prava na stipendiju Sveučilišta u Zagrebu, molimo da nas o tome obavijesti pisanom izjavom na mail stipendije@unizg.hr. Napominjemo da uz stipendiju Sveučilišta u Zagrebu nije moguće primati nijednu drugu stipendiju, kažu sa sveučilišta.

Liste dobitnika u sve četiri kategorije možete vidjeti u dokumentima u nastavku, a ako vam dokumenti nisu vidljivi, osvježite stranicu.

Download [92.08 KB]

Objavljena imena dobitnika stipendije Sveučilišta u Zagrebu: Provjerite jeste li među njima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap