Pretraga

Objavljena prva imena izvođača na brucošijadi FER-a, prodaja ulaznica već je krenula

A- A+

Nakon godine pauze zbog pandemije vraća se jedna od tradicionalno najvećih brucošijada u Zagrebu, ona studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Prodaja ulaznica započela je ovog tjedna, a izašla su i prva imena izvođača koji će nastupiti.

Brucošijada FER-a 2015. / foto: Ivan Božić|srednja.hr

U subotu 13. studenog hodnici FER-a u Zagrebu postat će koncertni prostor. Ondje će se održati legendarni Brucifer, 39. po redu brucošijada studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Posjetitelje očekuju projekcije filmova te nezaboravni strani i domaći hitovi. Na Bruciferu će ove godine nastupiti 16 različitih izvođača na tri stagea, a za sada su objavljena imena njih šest: Repetitor, pocket palma, Grše, Jeboton ansambl, Ružno Pače te DJ ELEVEN.

Prodaja ulaznica započela je već ovog tjedna.

– Early bird karte po cijeni od 50 kn mogu se nabaviti od 20. rujna u KSET-u, Dirty Old Empireu i glazbenoj knjižari Rockmark. Early Bird ulaznice su u prodaji do 9. listopada ili do isteka zaliha. Regular karte kreću u prodaju 11. listopada. Ovogodišnji i prošlogodišnji brucoši FER-a mogu kupiti kartu po posebnoj cijeni od 40 kuna isključivo u KSET-u od 1. listopada uz predočenje e-indeksa, poručuju organizatori Savez Studenata FER-a i KSET.

Izdvojeni članak

HZJZ objavio nove preporuke za nastavu na fakultetima, detaljno opisano kako će ona izgledati

Dodatno kažu i kako će se, s obzirom na epidemiološku situaciju, događaj odvijati prema uputama Civilnog stožera koje će biti važeće u trenutku održavanja.

– S obzirom na trenutno važeće mjere, ulaz bi bio dozvoljen svim posjetiteljima s EU digitalnom potvrdom, negativnim antigenskim testom ne starijim od 48 h ili potvrdom o preboljenju COVID-a ne starijom od šest mjeseci, poručuju organizatori, a najnovije informacije možete pratiti putem Facebook eventa na linku.

Copy link
Powered by Social Snap