Pretraga

Objavljena prva imena izvođača na FER-ovoj brucošijadi, prodaja ulaznica već je krenula

A- A+

Za one koji su u ovoj kalendarskoj godini završili srednju školu i kreću na faks bliži se kraj najduljem ljetu u njihovoj učeničkoj ‘karijeri’. Akademska godina službeno započinje prvog listopada i u prvom tjednu idućeg mjeseca za većinu brucoša počet će nastava. No, osim akademskih obveza, započinje i sezona brucošijada. Datum jedne od najpoznatijih, one FER-ove, već je odavno poznat, a sada su objavljena i imena prvih izvođača.

FER

Foto: FER

Z++, Prazna lepinja, Mašinko, KOIKOI, Fire in Cairo i Skotni vrag – dio je to izvođača koji će nastupiti na Bruciferu, legendarnoj brucošijadi FER-a.

Ovo su tek prva objavljena imena, a još je ranije najavljeno da će na hodinicma ovog fakulteta zasvirati njih 16. Brucošijada će se, još je ranije najavljeno, održati 12. studenog, a ove godine doživjet će svoje 40. izdanje. Posjetitelje očekuju i projekcije filmova u kinu te strani i domaći hitovi na KSET Caffeu.

Inače, već su u prodaji i early bird ulaznice. Mogu se kupiti po cijeni od 60 kuna moguće je kupiti od 12. rujna putem sustava Entrio na linku, a  od 14. rujna svakim radnim danom i u KSET-u te u Dirty Old Shopu. Brucoši FER-a svoju ulaznicu mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa od 30. rujna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brucošijada FER-a (@brucifer_fer)

A kakvu zabavu otprilike možete očekivati na Bruciferu, najbolje možete vidjeti u video izvještaju s prošlogodišnje:

Copy link
Powered by Social Snap