Pretraga

Objavljene rang liste domova u Osijeku, Puli i Rijeci

A- A+

Zagrebački studenti nisu jedini zakinuti zbog preuređenja domova, jer iako su domovi u ostalim gradovima spremni za studente, Pula, Rijeka i Osijek tek su nedavno objavili konačne rang liste studenata, dok se rezultati domova u Zadru i Splitu još uvijek čekaju.

Iz zadarskog SC-a su nam potvrdili kako će rezultati biti objavljeni čim se dostave riješeni žalbeni postupci, a iz splitskog doma ‘Bruno Bušić’ rezultate očekuju svaki čas.

Izdvojeni članak

Objavljeni rezultati Natječaja za smještaj u zagrebačke studentske domove

Studentski dom “Ivan Goran Kovačić” u Rijeci

Prije nekoliko dana, riječki SC objavio je konačne rang liste studenata primljenih u studentski dom i slobodne kapacitete učeničkog doma u Rijeci. Rezultate te informaicje o plaćanju i načinu useljenja pogledajte klikom na linkove.

Muška rang lista

Ženska rang lista

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj useljavat će se prema redoslijedu konačne rang liste, počevši od 1.rujna zaključno sa 7.rujnom. Kandidati koji se ne upišu do tada, brisat će se s liste. Studenti koji nisu ostvarili pravo na smještaj bit će upisani na listu čekanja i prema redoslijedu biti pozivani na smještaju, ukoliko bude prilike.

Izdvojeni članak

Studenti ogorčeni s ne(radom) na obnovi Save i Cvjetnog

Novi studentski dom u Osijeku

Useljenje za starije studente traje 1.rujna do 3.rujna, a za brucoše od 1. do 3. listopada. Rang liste studenata i ostvarenih subvencija pogledajte na linku.

Konačna rang lista Osijek

Liječnička potvrda obvezna pri upisu u dom

Svaki od navedenih studentskih domova pri upisu će zahtjevati osobnu iskaznicu, potvrdu o upisanoj akademskoj godini te liječničku potvrdu koja garantira da nema kontraindikacija za smještaj u studentskom domu.

Studentski dom Pula

Useljenje u novootvoreni studentski dom u Puli vršit će se 1. listopada od 11 do 15 sati te od 2. listopada do 9.listopada od 9 do 15 sati, prema ostvarenom broju bodova konačne rang liste. Preporučeno je da studenti koji su više rangirani na listi dođu 1.listopada u 11 sati, kako bi mogli odabrati sobe.

Studenti koji, iz bilo kojeg razloga, odustanu od sobe, dužni su o tome obavijestiti upravu studenstkog doma, a ukoliko nikoga ne obavijeste, smatrat će se da su odustali. Konačnu rang listu pogledajte na linku.

Konačna rang lista Pula

Objavljene rang liste domova u Osijeku, Puli i Rijeci
Share via
Copy link
Powered by Social Snap