Pretraga

Objavljeni konačni rezultati natječaja za studijske programe u Zagrebu

A- A+

Nakon preliminarnih rezultata i provedenog žalbenog roka, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu objavio je konačne rezultate natječaja za studentske programe u Zagrebu. Ukupna sredstva izdvojena za tu svrhu povišena su sa 993.027 na 1.142.517 kuna, a najviše će biti dodijeljeno FSB-ovoj Formuli Student.

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je 18. svibnja donijela Proračun Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu za 2017. godinu, a potvrdio ga je Senat Sveučilišta u Zagrebu na sjednici održanoj 23. svibnja. U skladu s tim, objavljeni su i konačni rezultati natječaja za studentske programe, ukupne vrijednosti od 1.142.517 kuna, što je za 149.490 kuna više od sredstava predloženih preliminarnim rezultatima natječaja.

Izdvojeni članak

Ukupno 993 tisuće kuna ove godine odlazi za studentske programe u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu će spomenuta sredstva doznačivati na sastavnicu na kojoj studira podnositelj programa, a informacije o načinu korištenja sredstava koja su dodijeljena putem natječaja podnositelji programa mogu dobiti u računovodstvu svoje sastavnice. Bitno je za naglasiti kako su korisnici sredstava iz proračuna Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, obvezni računovodstvu fakulteta/akademije na čiji račun će biti doznačena sredstva za realizaciju njihovog studentskog programa, dostaviti potpuno financijsko i programsko izvješće o provedenom programu, najkasnije 30 dana od završetka provedbe. Programi moraju biti realizirani najkasnije do 31.12. 2017. godine. 

Najviša sredstva u iznosu od 7.300 kuna u sektoru kulture odlaze na promotivne materijale Dentakla, spektakla studenata dentalne medicine u organizaciji Stomatološkog fakulteta, a prijaviteljica je Valentina Kostrić. Najveća svota u području međunarodne suradnje i ove se godine izdvaja za FER-ovo sudjelovanje u Elektrijadi,  koje će se sufinancirati s 32.650 kuna. Prijavitelj je Studentski zbor. U području sportskih aktivnosti najviše će se izdvojiti za Difovijadu 2017. u organizaciji Kineziološkog fakulteta, ukupno 25.058 kuna, a prijavitelj programa je Martin Ivanković. 

Hrvatska studentska asocijacija strojarskih fakulteta dobila je najviša sredstva dodijeljena ovim natječajem, u iznosu od 40.653 kuna za Formulu Student (odlazak na natjecanja i promocija bolida FSB RT-05 Strix). Značajna sredstva od 30.804 kune dodjeljena su za realizaciju ovogodišnje PMF-ove Primatijade, u sektoru stručnih i znanstvenih projekata, čiji je prijavitelj Karlo Radmanić. 

Konačne rezultate natječaja, programe i prijavitelje, možete vidjeti u dokumentu u nastavku.

Konačni Rezultati Natječaja Za Studentske Programe _ Sveučilište u Zagrebu_ 2017. by srednja.hr on Scribd