Pretraga

Objavljeni prvi izvođači i datum održavanja Brucošijade FER-a

A- A+

Redovno najposjećenija brucošijada u državi ona FER-ova, na kojoj je prošle godine bilo oko četiri tisuće mladih, ove će se godine održati 7. studenog. Uz datum, objavljeno je i nekoliko izvođača koji će nastupiti. Najzvučnije ime su ‘peterac bez kormilara’ Krešo Bengalka, Vojko Vrućina, Oreb, VRH i Batman3000 odnosno Kiša metaka! Ulaznice po promotivnoj cijeni od 45 kuna moguće je kupiti od utorka, 29. rujna u glazbenoj knjižari Rockmark i KSET-u. Brucoši FER-a ulaznicu mogu nabaviti po cijeni od 35 kuna, ali isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa. Evo još neka imena koja će nastupiti na brucošijadi.

Fotografija s prošlogodišnje Brucošijade FER-a / Ivan Božić|srednja.hr

FER-ova brucošijada ove će se godine održati 7. studenog, a tom su prilikom organizatori objavili i nekoliko imena koja će nastupiti. Najzvučnije zasada svakako je splitska gangsta rap grupa Kiša metaka.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Na rasprodanoj Brucošijadi FER-a četiri tisuće mladih

Uz njih, objavljeno je da će nastupiti zagrebačka punk grupa Šank?!, zatim bend koji naglasak stavlja na audio, ali i vizualne elemente nastupa – ABOP.

NA FER-ovoj brucošijadi nastupit će i beogradski noise-pop band Artan Lili, kao i pobjednici prošlosezonskog programa Čuješ?! u KSET-u krčki – Brain Production.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 45 kuna moguće je kupiti od utorka, 29. rujna u glazbenoj knjižari Rockmark i KSET-u.

Od 2. listopada ulaznicu mogu kupiti i brucoši FER-a po cijeni od 35 kuna. Brucoši svoje ulaznice mogu nabaviti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa.

Cijena karata u pretprodaji vrijedi do 19. listopada ili do isteka zaliha.

Usput pogledajte kako je izgledala prošlogodišnja brucošijada u bogatoj fotogaleriji te u video zapisu ispod teksta. 

Copy link
Powered by Social Snap