Pretraga

Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima u Rijeci

A- A+

Studentski centar Rijeka objavio je rezultate Natječaja za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2020./2021.

Studentsko naselje ‘Trsat’| foto: www.scri.uniri.hr

Objavljena je privremena rang lista rezultata Natječaja za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2020./2021.

Izdvojeni članak

Hrvatski svećenik i misionar u Zambiji otvorio studentski dom

Rang listu možete vidjeti na dnu ovog teksta, a u roku od 8 (osam) dana od dana objavljivanja privremene rang liste studenti mogu podnijeti pismeni prigovor Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra Rijeka. Prigovori se dostavljaju isključivo preporučenom poštom na adresu: STUDENTSKI CENTAR RIJEKA „Povjerenstvo za rješavanje prigovora“, Radmile Matejčić 5, 51000 RIJEKA, s naznakom „PRIGOVOR NA REZULTATE NATJEČAJA”.

Povjerenstvo za rješavanje prigovora razmatra prigovore zaprimljene u roku te najkasnije u roku od petnaest (15) dana od dana isteka roka za podnošenje prigovora donosi odluku o prihvaćanju ili odbijanju prigovora studenata i utvrđuje konačnu rang listu.

Odluka o prihvaćanju ili odbijanju prigovora studenata biti će dostavljena poštom na adresu navedenu u prigovoru.

Raspored studenata po naseljima objavit će se nakon objave konačne rang liste. SC Rijeka samostalno će odrediti raspored studenata po studentskim naseljima. Studenti čiji ukupni mjesečni prihod po članu obitelji u prethodnoj kalendarskoj godini iznosi manje ili jednako 65 % proračunske osnovice, bit će raspoređeni u Studentsko naselje Trsat, a jednokrevetne sobe u Studentskom naselju „Ivan Goran Kovačić” raspodjeljuju se studentima prema kriterijima za raspodjelu jednokrevetnih soba koje odlukom utvrđuje Studentski centar Rijeka.

*Ako vam se dokumenti ne učitavaju pravilno, osvježite stranicu

Privremena rang lista Studentski dom

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [479.09 KB]

Privremena rang lista Učenički dom Lovran

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [291.80 KB]

Share via
Copy link
Powered by Social Snap