Pretraga

Objavljeni rezultati natječaja za studentske domove u Splitu u ak. god. 2020./21.

A- A+

Studentski centar u Splitu objavio je privremene rezultate natječaja za studentske domove u Splitu u ak. go. 2020./21. Rok za žalbe je osam dana, a iz SC-a napominju kako ove godine neće biti moguće zamjene studentskih domova.

Studentski kampus Split
Foto: Studentski centar u Splitu

– Konačni rezultati Natječaja za upis u studentske domove, za akad. 2020./2021.g., biti će objavljeni na web stranici Studentskog centra Split nakon odrađenih prigovora na Privremene rezultate Natječaja za upis u studentske domove akad. god. 2020./2021., kažu iz tog SC-a.

Izdvojeni članak

Kako napisati žalbu na rezultate natječaja za studentske domove?

U subotu su objavili privremene rezultate, a rok za žalbe je osam dana.

Ističu kako će moguće spuštanje rang listi biti nakon rokova useljenja studenata u studentske domove, no i napominju  da mogućnosti zamjene studentskih domova u akademskoj 2020./21.g. neće biti moguće.

Rok za žalbe je osam dana, dakle do 30. kolovoza.

– Prigovore na Privremene rezultate Natječaja za upis u studentske domove, akad. god. 2020./2021., se šalju preporučenom poštom, na adresu „Studentski centar Split“, adresa: Cvite Fiskovića 3, Split 21 000, s naznakom -Komisiji za prigovore-, i to u roku od 8 dana nakon objave Privremenih rezultata, počevši sa rokom od idućeg dana nakon objave Privremenih rezultata, piše u uputama.

POGLEDAJTE REZULTATE:

Brucoši – po prezimenu

Brucoši – po bodovima

Download [321.65 KB]

Stariji studenti – po prezimenu

Stariji studenti – po bodovima

Ako vam se dokumenti ne učitavaju, osvježite stranicu.

– Za detaljan prikaz bodovanja pojedinog studenta prijaviti se sa svojim elektroničkim-vlastitim AAI korisničkim računom na adresi  HTTPS://WEBSC.SCST.HR/SC/48/LOGIN/AAIa oni studenti koji nisu imali AAI korisnički račun detaljan prikaz bodovanja mogu pogledati na adresi: HTTPS://WEBSC.SCST.HR/SC/48/LOGIN, napomenuli su iz splitskog SC-a.

Objavljeni rezultati natječaja za studentske domove u Splitu u ak. god. 2020./21.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap