Pretraga

Objavljeni rezultati ovogodišnjeg natječaja za studentske domove u Osijeku

A- A+

Nakon završenog natječaja Studentskog centra u Osijeku objavljene su privremene rang-liste studenata koji su ostvarili pravo na studentski dom. Poznata su i imena studenata kojima će se subvencionirati smještaj kod privatnog stanodavca. 

Studentski dom I.G. Kovačića Osijek| foto: Facebook; SC u Osijeku

Osječki studenti od jeseni će biti smješteni u stari i novi dom, a privremena lista studenata koji su ostvarili pravo na subvencionirani smještaj već je poznata. Prigovore na rezultate studenti mogu poslati do 12. kolovoza 2017. isključivo poštom na adresu K. P. Svačića 1C, Osijek 31000.

Izdvojeni članak

U Osijeku je obnovljen studentski dom iz 1968. i sada izgleda ‘mrak’

Iz osječkog SC-a naglašavaju kako su rang-liste privremene i ne uključuju ukupnu kvotu kapaciteta namijenjenih za smještaj studenata. U roku 15 dana od isteka roka za podnošenje prigovora bit će objavljena konačna rang-lista. Nakon objave konačne rang-liste 426 studenata (od kojih su 85 brucoši) ostvarit će pravo smještaja u Novi studentski dom,  na smještaj u  Studentski dom IGK (Stari studentski dom) 193 studenta će ostvariti pravo (od kojih 38 brucoša), a 600 studenata će ostvariti pravo na subvenciju privatnog smještaja.

Student mogu provjeriti obradu svoje prijave pomoću korisničkog imena i lozinke koje su dobili prilikom prijave na ovoj poveznici.

U dokumentu u nastavku možete provjeriti jeste li ostvarili pravo na smještaj ili subvenciju.

Objavljeni rezultati ovogodišnjeg natječaja za studentske domove u Osijeku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap