Pretraga

Od 3. listopada brucoše Filozofskog fakulteta očekuje orijentacijski tjedan

A- A+

Unatoč previranjima koja su se dogodila i događaju se na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, brucošima koji su upisali ovaj fakultet na kojemu studira oko 6 tisuća studenata omogućen je orijentacijski tjedan. U pet dana studenti će moći saznati sve što ih zanima o Fakultetu kako bi što bolje zakoračili u novi stupanj obrazovanja – studiranje.

Foto: Ivan Božić/srednja.hr

Izdvojeni članak

Šustar se skriva iza priopćenja jer je MZOS zakuhao priču oko Filozofskog

Orijentacijski tjedan na zagrebačkom Filozofskom fakultetu održat će se od 3. do 7. listopada osmišljen je prvenstveno da bi svi studenti koji tek dolaze na studij FFZG-a pomogao u snalaženju na Fakultetu.

Od ponedjeljka do petka Fakultet stoji na raspolaganju oko informativnih pitanja i mogućih nejasnoća svim brucošima, studentima prve godine diplomskih studija, kao i ERASMUS-ovcima.

Na orijentacijskom tjednu, novim će studentima biti predstavljene službe, uredi i centri koji će im za vrijeme studiranja stajati na raspolaganju, kao i studentske udruge koje djeluju unutar fakulteta.

Također, u okviru ovog tjedna, bit će organizirane različite edukativne aktivnosti poput radionica, predstavljanja, ali koncert. Orijentacijski tjedan započinje u ponedjeljak 3. listopada u 9 sati i traje sve do 7. listopada u 16:00 sati.

Od 3. listopada brucoše Filozofskog fakulteta očekuje orijentacijski tjedan
Share via
Copy link
Powered by Social Snap