Pretraga

Oko 16 tisuća studenata bira nove predstavnike, izbori će se održati online

A- A+

Sveučilište u Rijeci, koje prema posljednjim javno dostupnim podacima broji oko 16 tisuća studenata, raspisalo je izbore za studentske zborove za mandatno razdoblje akademskih godina 2022./2023. i 2023./2024. Izbori će započeti 17. lipnja 2022. godine i trajat će nekoliko dana, a odvijat će se online.

Sveučilišta u Rijeci| foto: srednja.hr

Na Sveučilištu u Rijeci biraju se novi studentski predstavnici. Temeljem suglasnosti Senata te odluke Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci rektorica Sveučilišta u Rijeci Snježana Prijić-Samaržija donijela je Odluku o raspisivanju studentskih izbora za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci te o imenovanju članova i zamjenika Izbornog povjerenstva i Povjerenstva za prigovore.

Izbori za riječke studentske zborove u akademskim godinama 2022./2023. i 2023./2024., održavat će se nekoliko dana, od petka 17. lipnja 2022. godine od 08:00 do utorka 21. lipnja u 20:00 sati. Za razliku od onih na većini ostalih visokoškolskih ustanova, odvijaju se online, putem informacijskog sustava za elektroničko glasovanje dostupnog na ovoj poveznici.

Prema odluci rektorice, članovi izbornog povjerenstva iz redova predstavnika studenata su Patrick Ostrognaj (zamjenica Lucija Vugrinski), Ivona Badovinac (zamjenik Bartol Benazić), Damjan Jurković (zamjenik Dominik Roginek), a iz redova nastavnog osoblja to su Mata Žuvić (zamjenik Goran Jelenić) te Sanja Barić (zamjenica Daniel Malnar).

U nastavlu možete vidjeti odluku o raspisivanju studentskih izbora u Rijeci, a ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Oko 16 tisuća studenata bira nove predstavnike, izbori će se održati online
Share via
Copy link
Powered by Social Snap