Pretraga

Online prijemni održat će se i na dentalnoj medicini: Pogledajte kako će izgledati test manualne spretnosti

A- A+

Fakultet dentalne medicine u Rijeci test manualne spretnosti zbog epidemiološke situacije održat će online. Prijave za test su do 12. lipnja, a sam test održat će se 6. srpnja.

pixabay.com

Prijave za test manualne spretnosti zaprimaju se do 12. lipnja, a test će se održati 6. srpnja. Točan sat održavanja testa biti će objavljen na web stranicama fakulteta.

Izdvojeni članak

Prijemni za novi studij logopedije bit će online: Prijave već krenule, evo kako će postupak izgledati

Potrebne specifične specifikacije pametnog telefona

Test će se odvijati online, a kako bi to bilo moguće, pristupnici trebaju pregledati imaju li (ili netko od koga za taj dan mogu posuditi) mobitel koji odgovara dolje navedenim karakteristikama:

– Mobilni uređaj s iOS operativnim sustavom (minimalna verzija 10) ili
– Mobilni uređaj s Android operativnim sustavom (minimalna verzija 6).
– Funkcionalna prednja kamera
– Mogućnost spajanja na internet
– Minimalna veličina zaslona mobilnog uređaja od 4“. Veličinu zaslona možete provjeriti na ovoj web stranici.

Za vrijeme trajanja testa bit će potrebna internet veza, a preporuka je korištenje što novijeg uređaja za vrijeme trajanja testa.

Testiranje će se fotografirati prednjom kamerom

Za potrebe kontrole prilikom testiranja, aplikacija će pristupnika nekoliko puta tijekom izvođenja testa fotografirati pomoću prednje kamere koja mora biti u funkciji kako bi se provjerilio je li pristupnik u prostoriji sami i odrađuje li testiranje on osobno.

– Testiranju se pristupa unošenjem lozinke koju ćete zaprimiti na Vašu mail adresu nekoliko dana prije održavanja testa. Zbog toga Vas molimo da nam dostavite čitko upisanu mail adresu. Molimo Vas da u pristupnici za test navedete model mobilnog uređaja i verziju operativnog sustava mobilnog uređaja koji možete osigurati za pristupanje testu manualne spretnosti.

Prijavu za test manualne spretnosti potrebno je dostaviti poštom kao i presliku osobne iskaznice s obje strane te potvrdu o uplati 300 kuna, a sve podatke možete pronaći ovdje kao i pristupnicu za test manualne spretnosti.

stomtologija_zubar_dentalna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap