Pretraga

U Osijeku pronašli način kako da studenti besplatno postanu fit tjekom zime i ispitnih rokova

A- A+

Blagdani su iza nas, ali posljedice bogatog blagdanskog stola, na žalost, još uvijek za mnoge nisu. Uz to, vremenski uvjeti otežavaju bavljenje nekom besplatnom vanjskom aktivnošću, poput trčanja, a u tijeku su i ispitni rokovi tijekom kojih se hranimo potpuno nezdravo. Sve to poprilično odmaže zdravom tijelu i ostanku dobroj formi. No, u Osijeku su smislili način kako da studenti ostanu u formi čak i u ovom razdoblju godine.

Svi znamo da je plivanje jedna od zdravijih tjelesnih aktivnosti, a kako je tijekom njega aktivan velik broj mišića, izvrsno je za ulazak ili ostanak u dobroj formi. Osječki studenti kojima je dosta nezdravog sjedenja, od sada će se ovom aktivnošću moći baviti potpuno besplatno na svojim Gradskim bazenima.

– Budući da su rezultati provedene ankete pokazali kako među studentima postoji veliki interes za sportskim aktivnostima, iznimno nam je drago priopćiti vam kako su Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Športski objekti d.o.o. sklopili sporazum kojim je prvih 50 studenata Sveučilišta srijedom 10.00 – 17.00 h omogućen besplatan ulazak na gradske bazene, dok će preostali studenti u tom terminu ulazak na bazene plaćati 10 kuna. Ne zaboravite ponijeti svoje iksice ili indekse, poručuju iz Studentskog zbora Osijek.

Svi oni koji nisu iz Osijeka ili jesu, ali srijedom ne stignu na rekreaciju, izliku za tjelovježbu tijekom rokova nemaju. Nedavno smo napisali tekst o sedam jednostavnih vježbi koje možete raditi dok istovremeno učite za ispit, a možete ga pročitati ovdje.

U Osijeku pronašli način kako da studenti besplatno postanu fit tjekom zime i ispitnih rokova
Share via
Copy link
Powered by Social Snap