Pretraga

Osvoji stipendiju od 11 400 eura za studij Međunarodno poslovanje

A- A+

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je natječaj za dodjelu četiri stipendije u iznosima od 11 400 eura za upis na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima u Dubrovniku, Međunarodno poslovanje u Zagreb i Informacijske tehnologije u Dubrovniku i Zagrebu. Prijave na natječaj zaprimaju se najkasnije do 17. lipnja 2013.

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je natječaj za dodjelu četiri stipendije u iznosima od 11 400 eura za upis na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). Prijave na natječaj zaprimaju se najkasnije do 17. lipnja 2013., a potrebno je popuniti obrazac koji se nalazi na ovoj poveznici.

Prijemni ispiti u osam gradova

Četiri kandidata koji ostvare najbolje rezultate na ispitu iz matematike i engleskog jezika te intervjuu ostvarit će pravo na stipendije u iznosima od 11 400 eura. Ispiti i intervjui održavat će se u osam gradova u Hrvatskoj i regiji, prema sljedećem rasporedu:

 • nedjelja 16. lipnja (Sarajevo),

 • ponedjeljak, 17. lipnja (Split, Rijeka, Osijek i Mostar),

 • utorak 18. lipnja (Podgorica)

 • petak 21. lipnja (Zagreb i Dubrovnik).

Izdvojeni članak

Ponuda stipendija za studij u inozemstvu i Hrvatskoj

Stručni preddiplomski studij Međunarodno poslovanje

Četverogodišnji stručni preddiplomski studij “Međunarodno poslovanje“, koji se izvodi na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju u Zagrebu, obuhvaća područja i glavne funkcije ekonomije i međunarodnoga strateškog menadžmenta. Nastavni plan i program studija u potpunosti su usklađeni s visokim standardima obrazovanja matične institucije RIT/ACMT-a, Rochester Institute of Technology (Rochester, New York). Nastava se izvodi na engleskom jeziku, a predavači su američki i europski profesori s bogatim međunarodnim predavačkim i profesionalnim iskustvom. Kvalitetu studija potvrđuju brojne međunarodne akreditacije.

Struktura studija

Studij kroz teorijska znanja i stručnu praksu studente priprema za suočavanje s poslovnom kompleksnošću i rješavanje problema na dinamičnome globalnom tržištu. Naglasak se stavlja na kolegije kao što su: Međunarodna ekonomija, Međunarodno poslovanje, Strategije u međunarodnom poslovanju, Financije na globalnom tržištu te Međunarodni marketing.

Znanja i vještine koje studenti stječu tijekom studija:

 • upravljanje malim i srednjim poduzećima

 • uspješno vođenje međunarodnih projekata

 • planiranje i izvođenje poslovnih planova i strategija za globalno tržište

 • upravljanje financijama i računovodstvom na globalnom tržištu

 • izrada i implementacija marketinških planova za međunarodno tržište

 • primjena informacijske tehnologije u poslovnim procesima

 • primjena mikro i makro ekonomskih principa u poslovanju

Izdvojeni članak

Evo tko nudi izdašne studentske stipendije u najvećem broju

Međunarodno priznata američka diploma

Po završetku studija studenti ostvaruju pravo na dvije diplome, međunarodno priznatu američku diplomu od američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology, i hrvatsku diplomu Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju. S međunarodno priznatom američkom diplomom diplomanti Međunarodnog poslovanja imaju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem svijeta.

Više informacija o studiju Međunarodno poslovanje pronađite na sljedećoj poveznici – MEĐUNARODNO POSLOVANJE

Za više informacija o natječaju za stipendije obratite se Odjelu za upise na e-mail. [email protected]

– tel: + 385 (0) 1 643 9100 ili posjetite poveznicu STIPENDIJA

Share via
Copy link
Powered by Social Snap