Pretraga

Otkazana brucošijada na još jednom sveučilištu: ‘Naši su studenti odgovorni i poštuju preporuke’

U Hrvatskoj je danas rekordan dan po broju novozaraženih koronavirusom – pozitivan nalaz ima 1.131 osoba. Zbog loše epidemiološke situacije posljednjih dana, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci otkazao je brucošijadu.

Foto: Pixabay

Već smo pisali kako su sveučilišni studentski zborovi u Splitu i Zagrebu zbog epidemiološke situacije otkazali održavanje brucošijada.

Neće se održati ni neke od najpopularnijih koje su organizirali fakultetski zborovi, poput Brucifera u organizaciji studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a svoju brucošijadu nemaju ni studenti Filozofskog fakulteta.

Brucošijadu je upravo otkazao i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci.

– Ponukani sve težom epidemiološkom situacijom, a ponajviše jer su naši studenti i studentice odgovorni i poštuju preporuke, a pritom iskazuju poštovanje i zahvalu svim medicinskim djelatnicima i onima koji se svakodnevno bore s COVID-19 virusom, ovogodišnja sveučilišna brucošijada se nažalost neće održati. Vjerujemo da ovo nije vrijeme u kojem su brucošijade (barem u tradicionalnom obliku održavanja) prioritet te pozivamo naše studentice i studente da i dalje ostanu odgovorni čime čuvaju zdravlje sebe, svojih obitelji i svih onih s kojima su okruženi. Nadamo se da će se okolnosti što prije promijeniti i da će uskoro ovaj način funkcioniranja biti iza nas, a do tada hvala svima koji se pridržavaju svih mjera i preporuka, poručuju riječki studenti.

Otkazana brucošijada na još jednom sveučilištu: ‘Naši su studenti odgovorni i poštuju preporuke’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap