Otvoren natječaj za dodjelu Rektorove nagrade: Pogledajte kako i do kada se možete prijaviti

Rektor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade u ovoj akademskoj godini. Pravo natjecanja za nju imaju svi studenti preddiplomskih i diplomskih, odnosno integriranih studija, a nagrade će se dodjeljivati u ukupno šest kategorija. Prijave radova za Rektorovu nagradu zatvaraju se u petak, 3. svibnja u 16 sati. 

foto: srednja.hr

Prijava radova za Nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu, koja je priložena u zagradi. (https://apps.unizg.hr/rektorova-nagrada/)

[FOTO] Zagrebački rektor Boras: 'Hrvatska treba mlade koji imaju snagu za znanost, za rad, ali za imati djecu'

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se na Sveučilištu u Zagrebu u srijedu 3. srpnja 2019. Prigodom svečane dodjele Nagrade bit će organizirana i izložba postera na kojoj će nagrađeni studenti predstaviti svoje radove.

Inače, Rektorova nagrada se zapravo samo zbog tradicije i simbolike tako zove, budući da studenti ne dobivaju nikakvu nagradu još od 2016. (studenti tek povelju, a studentice povelju i cvijet), kada je upravo sadašnji rektor Damir Boras, ukinuo njen novčanu dio.

Prethodno je ta nagrada iznosila 1.500 kuna. Studenti, koji ju osvoje ove godine, od Sveučilišta mogu dobiti do 300 kuna i to za troškove pripreme postera i prezentacija nagrađenih radova, koju su studenti prema Natječaju dužni napraviti.

2018_2019Natjecaj_za_dodjelu_Rektorove_nagrade 

Odgovori