Pretraga

Otvoren natječaj za dodjelu Rektorove nagrade u Zagrebu: Pogledajte kako se prijaviti

A- A+

Zagrebačko sveučilište raspisalo je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade u akademskoj godini 2020./2021. Rok za prijavu na natječaj je srijeda, 30. lipnja 2021. do 16 sati.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Foto: Ivan Božić, srednja.hr

Upravo je raspisan Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2020./2021. Pravo natjecanja imaju svi studenti preddiplomskih, diplomskih te integriranih preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Jedini je uvjet da u trenutku prijave rada moraju imati status studenta. Rok za prijavu na natječaj je srijeda, 30. lipnja 2021. do 16 sati, a prijava se obavlja popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta, kojima prisupiti možete putem ovog linka.

Prema tekstu natječaja, za Rektorovu se nagradu predlažu radovi u kategorijama:

(a) Nagrada za individualni znanstveni i umjetnički rad (jedan ili dva autora)
(b) Nagrada za timski znanstveni i umjetnički rad (tri do deset autora)
(c) Nagrada za individualni ili timski znanstveni i umjetnički rad u području translacijskih istraživanja (jedan do deset autora)
(d) Nagrada za “veliki” timski znanstveni i umjetnički rad (više od deset autora)
(e) Nagrada za posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova (na prijedlog čelnika sastavnice ili Rektora)
(f) Nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici (na prijedlog čelnika sastavnice ili Rektora)

Za Rektorovu nagradu ne može se prijaviti isključivo stručni ili pregledni rad, kao ni rad izrađen za neku drugu svrhu poput diplomskih radova, radova za znanstvene skupove ili objavu u časopisu; no, može se prijaviti rad koji je povezan s temom takvoga rada.

Studentu se nagrada u pravilu može dodijeliti samo jedanput. Tu valja naglasiti da je ovo više priznanje nego nagrada budući da osim refundacije do 300 kuna troškova za plakate, rektor je Damir Boras od 2016. godine ukinuo novčanu naknadu koja je prije postojala u iznosu od 1.500 kuna koju bi dobili dobitnici Rektorove nagrade.

Cijeli tekst natječaja možete vidjeti ispod teksta. (Ako vam se dokument ne prikazuje ispravno, potrebno je osvježiti stranicu).

Download [166.47 KB]

Otvoren natječaj za dodjelu Rektorove nagrade u Zagrebu: Pogledajte kako se prijaviti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap