Pretraga

Otvoren natječaj za Rektorove nagrade: Provjerite kako se i do kada možete prijaviti

A- A+

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2019./2020. Ni ove godine nema novčanog dijela nagrade, kojeg je 2016. ukinuo rektor Damir Boras. Studenti se na natječaj mogu javiti sve do kraja travnja.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Na Sveučilištu u Zagrebu otvoren je ovogodišnji natječaj za dodjelu Rektorove nagrade, a pravo prijave imaju svi studenti preddiplomskih, diplomskih te integriranih preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Izdvojeni članak

[FOTO] U prekrcanoj kongresnoj dvorani na Ekonomiji, dodijeljene rektorove nagrade u Zagrebu

Rok za prijavu na natječaj je četvrtak, 30. travnja 2020. do 16 sati. Prijava radova za nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu. Kako su priopćili sa Sveučilišta, svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se na Sveučilištu u Zagrebu u srijedu 1. srpnja 2020. Prigodom svečane dodjele Nagrade bit će organizirana i izložba postera na kojoj će nagrađeni studenti predstaviti svoje radove.

Novčanog dijela nagrade kojeg dodjeljuju gotovo sva sveučilišta u Hrvatskoj, na Sveučilištu u Zagrebu nema ni ove godine. Nagradu od 1.500 kuna još je 2016. ukinuo rektor Damir Boras uz izliku da vrijednost te nagrade nije u novcu. Studenti od Sveučilišta mogu dobiti do 300 kuna i to za troškove pripreme postera i prezentacija nagrađenih radova.

Detalje natječaja doznajte iz dokumenta u nastavku (ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu). Veliku fotogaleriju s prošlogodišnjeg događaja možete pregledati ovdje.

Otvoren natječaj za Rektorove nagrade: Provjerite kako se i do kada možete prijaviti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap