Pretraga

Otvoren natječaj za studentske stipendije od 9.600 kuna na drugom najvećem sveučilištu u Hrvatskoj

A- A+

Sveučilište u Splitu raspisalo je natječaj za dodjelu 135 stipendija studentima u ovoj akademskoj godini. Ukupan iznos stipendija na godišnjoj razini je 9.600 kuna.

Foto: Marko Matijević | srednja.hr

Ove akademske godine Sveučilište u Splitu putem natječaja dodjeljuje 135 stipendija studentima. Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od listopada 2020. do rujna 2021. godine. Ukupni godišnji iznos stipendije po studentu iznosi 9.600 kuna, odnosno 800 kuna mjesečno.

Prema pravilniku o dodjeli stipendija na Sveučilištu u Splitu, stipendije se dodjeljuju u dvije kategorije, studentima prvih godina temeljem broja bodova na rang-listi za upise na fakultete te studentima viših godina koji su u svakoj godini studija ostvarili najmanje 60 ECTS bodova.

Prijave na natječaj za dodjelu stipendija podnose se od dana objave natječaja do zaključno 19. veljače 2021. godine. Studenti prijavu mogu podnijeti osobno ili preporučenom poštom, na adresu: Sveučilište u Splitu, Ulica Ruđera Boškovića 31, 21000 Split, Ured za administrativne poslove, pisarnicu i pismohranu, prizemlje-desno (ulaz u Sveučilišnu knjižnicu u Splitu).

Kako navode sa Sveučilišta u Splitu, odluka o odluka o dodijeli stipendija bit će objavljena na oglasnoj ploči i na mrežnoj stranici Sveučilišta 8. ožujka, uz napomenu da se neće dostavljati kandidatima na njihove adrese.

Tekst ovogodišnjeg natječaja možete vidjeti na poveznici, a sve obrasce za prijavu možete preuzeti ovdje.

Otvoren natječaj za studentske stipendije od 9.600 kuna na drugom najvećem sveučilištu u Hrvatskoj
Share via
Copy link
Powered by Social Snap