Pretraga

Otvoreno je studentsko natjecanje u mobilnim aplikacijama

A- A+

Pred više od 80 studenata, partnera i gostiju, na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu otvoreno je studentsko natjecanje u izradi mobilnih aplikacija – TVZ Mobile Challenge Cup. Natjecanje organizira Studentski zbor TVZ-a, a okuplja više od dvije stotine studenata svih smjerova željnih da u slobodno vrijeme usavrše stečena akademska znanja kroz intenzivna druženja s najboljim stručnjacima iz IT industrije.

Foto: PR

Izdvojeni članak

TVZ organizira besplatne pripreme za maturu iz Engleskog i Matematike

Studenski timovi imaju samo šest tjedana da razviju aplikacije koje će u finalu, 20. svibnja, ocjenjivati žiri sastavljen od partnera. Temu natjecanja, već tradicionalno zadaje predstavnik hrvatske udruge nezavisnih izvoznika softvera CISEx – partner koji od samih početaka podržava ovo po mnogo čemu jedinstveno studentsko natjecanje i edukaciju.

Novosti ove godine predstavljaju druženja nazvana Partnerski stol na kojima će se uz moderiranje studenata TVZ-a raspravljati o studentima zanimljivim temama iz IT industrije, a studentsku edukaciju završava blok naprednih Android i Dizajnerskih radionica s puno konkretnih savjeta koje će također voditi partneri.

– Jako smo sretni da je stručna zajednica prepoznala studente TVZ-a kao kvalitetne mlade ljude na koje se može ozbiljno računati i da ovom formom edukacije, druženja, mentoriranja i natjecanja nastavljamo stvarati bolju zajednicu, istaknula je voditeljica natjecanja Valentina Viskov.

Otvorenje natjecanja je ujedno najava za buduće događaje koji kreću već u ponedjeljak. Počevši već od 30. siječnja svi zainteresirani moći će ponedjeljkom dolaziti na TVZ Mc2 Bauštelu, seriju javnih mobile development meetupa koju ove godine vode Span, Infinum, Five i Degordian.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap