Pretraga

I ove se godine svi riječki brucoši imaju priliku upoznati prije nego krenu na faks

A- A+

Već petu godinu zaredom Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organzira Kamp za brucoše ‘RIBROO’, koji će se održati u  Uvali Scott (Kraljevica) od 29. rujna do 1. listopada 2017. godine. Kako je riječ o pravaoj manifestacija kohezije studenata svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci, budući studenti Sveučilišta na zabavan će se način moći upoznati sa svojim kolegama i prije nego im krenu predavanja.

Foto: Facebook; Ribroo

Kao i dosadašnjih godina, sudionike Kampa za brucoše ‘RIBROO’, očekuje pregršt aktivnosti, novih znanja i informacija, ali ponajprije upoznavanje i druženje s kolegama sa svih sastavnica Sveučilišta. Kamp je edukativno druženje studenata prve godine, a format olakšava upoznavanje studenata prve godine sa iste sastavnice jer ‘brucoši’ sa iste sastavnice program Kampa prolaze u istom timu. Za svaki tim je zadužen koordinator, stariji student koji je pripremljen za cjelokupni program kampa.

Izdvojeni članak

Niste nigdje upali? Pogledajte na kojim je fakultetima u Rijeci i na Sveučilištu Sjever ostalo još mjesta

Željeni ishodi kampa su prije svega upoznavanje studentskih predstavnika po sastavnicama, studentskih predstavnika sa Sveučilišta, međusobno upoznavanje svih studenata i aktivno druženje tijekom svih dana trajanja. Uz upoznavanje, kao važan segment kampa, slijedi pravovaljano savjetovanje o snalaženju na prvoj godini studija i upoznavanju nove okoline. Studentima će se kroz različite aktivnosti prikazati mogućnosti sudjelovanja u zajednici, mogućnosti unaprjeđenja osobnog razvoj i vještina kao i načini informiranja o aktualnostima studentskog života.

Svaki fakultet za svoje će studente koji sudjeluju u kampu organizirati poseban program koji će se održati 28. rujna na fakultetu s kojeg dolazi student, a koji će biti baziran na posebnom informativnom sadržaju za svaki studij. Programi se razlikuju po fakultetima i koordiniraju ih stariji studenti. Cilj ovoga dijela programa jest pružiti najvažnije informacije o onome što brucoše čeka nakon početka nastave, te ih na najbolji način pripremiti za uspješan početak akademske godine.

Cijena kampa iznosi 300 kuna što uključuje :

– prijevoz autobusom Rijeka – Kraljevica (Uvala Scott) – Rijeka
– smještaj s 2 noćenja (puni pansion)
– materijali za sudionike kampa (majice, blokovi, kemijske…)
– upad na sva organizirana događanja.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na službenoj stranici Kampa kao i na ovoj Facebook stranici.

I ove se godine svi riječki brucoši imaju priliku upoznati prije nego krenu na faks
Share via
Copy link
Powered by Social Snap