Pretraga

Ovo su fakulteti na kojima se najviše tulumari

A- A+

Princeton Review objavio je novu rang listu fakulteta na kojima studenti najviše ‘partijaju’. Sveučilište West Virginia skinuto je s trona, a na čelu je sada Sveučilište Iowa.

Vrijeme na fakultetu ne prolazi samo u učenju i obrazovanju. Veliki komad fakultetskog života otpada na tulumarenje, a to dobro zna gotovo svaki student. Princeton Review svake godine objavljuje fakultete na kojima se najviše partija, a ove je godine na prvom mjestu Sveučilište Iowa.

Izdvojeni članak

Fakulteti koje se najviše isplati studirati

West Virginia poznata po divljim partijima

West Virginia University skinut je s trona, a sada se nalazi na četvrtom mjestu, nakon proaktivne politike koje je trebala smanjiti imidž fakulteta kao divlje party zone. Iako je Iowa sada na prvom mjestu po tulumarenju, glasnogovornik tog sveučilišta tvrdi kako su ankete pokazala kako je konzumacija alkohola u zadnje četiri godine na tom fakultetu smanjena, a postotak studenata koji često piju najmanji je u zadnjih 20 godina.

– Nastavljamo s radom koji je potreban kako bismo promijenili kulturu na našem kampusu tako što educiramo studente da alkohol konzumiraju samo na legalan, siguran i odgovoran način. Ti si napori urodili plodom, rekao je glasnogovnik Tom Moore u izjavi.

U anketi sudjelovatlo 126 tisuća studenata

Što se tiče privatnih fakulteta, na prvom mjestu nalazi se Syracuse University. Rang lista je bazirana na anketi u koju je bilo uključeno 126 tisuća studenata, a u kojoj su odgovarali na pitanja o administraciji, akademskim pitanjima, studentskim zijelima i općenito stilu života na kampusu, piše Huffington Post.

Izdvojeni članak

Nevjerojatno ali istinito: Fakulteti na kojima je gotovo nemoguće pasti godinu

Top deset party fakulteta su:

10. Lehigh University

9. Penn State University

8. University od Winsconsin-Madison

7. Ohio University

6. University of Florida

Izdvojeni članak

Najbizarnija pitanja koja su fakulteti postavili kandidatima

5. Syracuse University

4. West Virginia University

3. University of Illinois at Urbana-Champaign

2. Univeristy of California-Santa Barbara

1. University of Iowa

Ovo su fakulteti na kojima se najviše tulumari
Share via
Copy link
Powered by Social Snap