Pretraga

‘Pao sam FER’: Pomno osmišljena zezancija kruži netom

A- A+

Koliko se uči na pojedinom fakultetu, čiji je fakultet najteži te kakve osobine imaju studenti pojedine viskoobrazovne institucije? Sve su to pitanja oko kojih se studenti vole sporiti, mada je većina stajališta utemeljena na predrasudama. Upravo na tragu toga, ‘nepoznati počinitelj’ se dosjetio elektroničkim putem uputiti posrnule studente na naredne životne korake, ako im se dogodi da izgube godinu na zagrebačkom FER-u, TVZ-u odnosno Ekonomskom fakultetu.

Studenti pojedinih fakulteta često su na udaru različitih stereotipa, vezanih za njihove radne navike, mentalne sklopove, količinu učenja i drugo. S tim u vezi je prije 20-ak dana mladi dvojac u satiričnom videu iskazao predrasude koje se vezuju za studiranje na zagrebačkoj Ekonomiji.

Izdvojeni članak

Urnebesan video: Pogledajte kako izgleda studiranje na Ekonomiji

Isti se fakultet ponovno našao u centru pozornosti, zajedno s Tehničkim veleučilištem Zagreb te FER-om.

Naime nepoznati su autori, odlučili na dosjetljiv, ali i predrasudama utemeljen način uputiti studente na rješenje, u slučaju da su izgubili godinu na spomenuta tri fakulteta.

Kako vam ne bismo pokvarili iznenađenje, sami provjerite o čemu se radi. Redoslijedom od gore prema dolje, kliknite ponuđene poveznice.

www.pao-sam-fer.com

www.pao-sam-tvz.com

www.pao-sam-efzg.com

Share via
Copy link
Powered by Social Snap